В Україні досить часто господині влітку готують квашені яблука для того, щоб взимку на стіл подати смачну закуску. Вони не тільки смачні, але і містять просто величезну кількість вітамінів.
Як приготувати квашені яблука, щоб були тверді та смачні, в Instagram розповіла фудблогерка Вікторія Петренко. Під час їх приготування вона використовувала мед та барбарис, що зробити страву ще більш смачною.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. У миску кладемо сіль, мед, заливаємо холодною водою і перемішуємо до повного розчинення.
2. У банки накладаємо яблука пізніх сортів, додаємо барбарис, або листя вишні чи смородини, гірчичний порошок і заливаємо розсолом до верху.
3. Накриваємо кришкою і ставимо у тепле місце на 3-4 дні.
4. Якщо потрібно доливаємо розсіл. Потім переносимо у холод на 1-1,5 місяці.
Чоловіки віком від 25 до 60 років і далі підлягають загальній мобілізації, продовженій до 6…
У Великій Британії собака на ім’я Ембер, що належить до змішаних порід золотистого ретривера та…
Хоч би як туристи намагалися вибрати для своєї наступної відпустки хороший готель, все одно вони часом стають…
Атмосферний фронт принесе дощі з грозами та градом, але вже завтра українців чекає суха погода…
В Україні підвищать заробітні плати для деяких категорій працівників. Зокрема, додаткові виплати можуть отримати шкільні…
Кросовери залишаються найпопулярнішим типом легкових автомобілів у багатьох країнах світу. Саме тому буває важко визначитися, яку…