В Україні досить часто господині влітку готують квашені яблука для того, щоб взимку на стіл подати смачну закуску. Вони не тільки смачні, але і містять просто величезну кількість вітамінів.
Як приготувати квашені яблука, щоб були тверді та смачні, в Instagram розповіла фудблогерка Вікторія Петренко. Під час їх приготування вона використовувала мед та барбарис, що зробити страву ще більш смачною.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. У миску кладемо сіль, мед, заливаємо холодною водою і перемішуємо до повного розчинення.
2. У банки накладаємо яблука пізніх сортів, додаємо барбарис, або листя вишні чи смородини, гірчичний порошок і заливаємо розсолом до верху.
3. Накриваємо кришкою і ставимо у тепле місце на 3-4 дні.
4. Якщо потрібно доливаємо розсіл. Потім переносимо у холод на 1-1,5 місяці.
Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…
Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…
Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…
В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…
Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…
У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…