В Україні досить часто господині влітку готують квашені яблука для того, щоб взимку на стіл подати смачну закуску. Вони не тільки смачні, але і містять просто величезну кількість вітамінів.
Як приготувати квашені яблука, щоб були тверді та смачні, в Instagram розповіла фудблогерка Вікторія Петренко. Під час їх приготування вона використовувала мед та барбарис, що зробити страву ще більш смачною.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. У миску кладемо сіль, мед, заливаємо холодною водою і перемішуємо до повного розчинення.
2. У банки накладаємо яблука пізніх сортів, додаємо барбарис, або листя вишні чи смородини, гірчичний порошок і заливаємо розсолом до верху.
3. Накриваємо кришкою і ставимо у тепле місце на 3-4 дні.
4. Якщо потрібно доливаємо розсіл. Потім переносимо у холод на 1-1,5 місяці.
В Instagram набирає популярності рецепт простого літнього салату з молодої картоплі. Кулінарка поділилася покроковим приготуванням…
До 20 червня всі юридичні особи в Україні повинні подати до територіальних центрів комплектування та…
ПриватБанк інтегрував штучний інтелект у мобільний додаток Приват24 для персоналізації маркетингових пропозицій. Як заявив директор…
У столиці України більшість внутрішньо переміщених осіб (ВПО) залишаються без роботи та регулярного доходу. Про…
20 червня Землю накриє потужна магнітна буря червоного рівня небезпеки. Про це повідомляє моніторинговий ресурс…
Ізраїль стрімко вичерпує запаси ракет-перехоплювачів Arrow, які є основною зброєю для відбиття ударів із використанням…