В Україні досить часто господині влітку готують квашені яблука для того, щоб взимку на стіл подати смачну закуску. Вони не тільки смачні, але і містять просто величезну кількість вітамінів.
Як приготувати квашені яблука, щоб були тверді та смачні, в Instagram розповіла фудблогерка Вікторія Петренко. Під час їх приготування вона використовувала мед та барбарис, що зробити страву ще більш смачною.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. У миску кладемо сіль, мед, заливаємо холодною водою і перемішуємо до повного розчинення.
2. У банки накладаємо яблука пізніх сортів, додаємо барбарис, або листя вишні чи смородини, гірчичний порошок і заливаємо розсолом до верху.
3. Накриваємо кришкою і ставимо у тепле місце на 3-4 дні.
4. Якщо потрібно доливаємо розсіл. Потім переносимо у холод на 1-1,5 місяці.
Анджеліна Джолі вразила стриманою елегантністю, з’явившись на червоній доріжці Туринського кінофестивалю 2024 року, де відбулася…
Головнокомандувач Збройних Сил України Олександр Сирський визначив кожному командиру бригади створити штатний підрозділ рекрутингу. Про…
Ілон Маск, який увійшов у близьке коло новообраного президента США Дональда Трампа, розкритикував новітній американський винищувач…
Палеонтологи ідентифікувала новий вид гігантських броньованих динозаврів вагою понад 3 тонни. Ці велетні з довжиною тіла 6…
Якщо так сталось, що у вашій оселі погано нагріваються радіатори, то це може завдати чимало…
З початку 2025 року користувачі платних послуг OpenAI в Україні зіткнуться з новими фінансовими умовами:…