Рецептів борщу є неймовірна кількість. І кожна господиня має свій фірмовий рецепт. Але борщ можна приготувати і влітку. З молодих овочів борщ виходить ніжним та з пікантним смаком. Тут краще не засипати багато спецій, щоб нічим не перебити смак городини. Рецептом поділились на сайті Zaxid.
Інгредієнти:
Всі овочі добре вимийте. Картоплю, буряк та моркву делікатно почистіть, не зрізаючи багато. Поріжте буряк та половину бадилля шматочками. Картоплю та кабачок нарізати кубиками. Моркву нарізати кружечками. Корінь петрушки залишити як є.
Всі овочі киньте у воду (приблизно 3-3,5 л) та варіть 10 хвилин на середньому вогні.
Поріжте кільцями цибулю, помідори бланшируйте та зніміть шкірку, поріжте кубиками. Обсмажте цибулю та помідори на олії, буквально 2-3 хвилини. Додайте сухі трави, якщо використовуєте. Але вони можуть забити ніжний смак молодої городини.
Наріжте капусту і додайте її разом із обсмаженими овочами в каструлю, посоліть та поперчіть. Варіть 5-7 хвилин після закипання. Киньте дрібно нарізану зелень та подрібнений часник, вимкніть вогонь та дайте борщу настоятись. Всі знають, що борщ стає смачнішим, коли настоїться. Подавайте із сметаною.
Дмитро Медведєв, заступник голови Ради безпеки Росії, заявив, що застосування ядерної зброї Кремлем можливе лише…
Україна незабаром може реформувати свій підхід до мобілізації, відійшовши від спірних примусових практик, часто званих…
Якщо ви думали, що економіка Великої Британії має запас міцності, офіційні дані вам не сподобаються.…
Вечір п’ятниці, 22 листопада, не став спокійним для мешканців Києва та Київської області, — у…
Субсидії в Україні призначені для тих домогосподарств, які мають труднощі з оплатою житлово-комунальних послуг. Однак…
Президент Франції Еммануель Макрон назвав лідерів Гаїті "ідіотами". Наразі між країнами виник скандал. Про це…