Рецепти незвичайних і водночас простих в приготуванні сніданків, обідів чи просто перекусів сподобаються усім, хто цінує свій час, заощадливо ставиться до продуктів та намагається правильно харчуватися. Готувати їх просто.
Для тих, хто все ще працює в офісі, а не вдома, ланч-бокс є чудовим рішенням. Він дозволяє перекусити так швидко, як того вимагає відчуття голоду, а не залежати від доставки. Ще одна перевага – ви впевнені у якості та користі продуктів, які самі поклали до ланч-боксу. Крім того, такий варіант обіду, як правило, дешевше, ніж у кафе за рогом.
Тож, найкращі шеф-кухарі діляться своїми рекомендаціями щодо смачних, доступних і не надто вибагливих перекусів для буднів.
Покладіть хліб у велику миску і додайте збиті яйця, молоко, фрукти, цедру і спеції на ваш вибір. Можна додати сухофрукти і трохи кориці.
Готуйте на деко в розігрітій до 180 С духовці до золотистого кольору. Потім наріжте квадратиками і насолоджуйтеся на ходу гарячим або холодним пудингом.
Порада: використовуйте будь-який хліб, що залишився – це можуть бути круасани чи булочки для хот-догів! Такий пудинг можна зберігати в холодильнику 3-5 днів і навіть заморожувати в морозильній камері.
Складені корейські сендвічі кімбап – це весела, легка та смачна версія традиційної вуличної закуски. Ви можете зробити їх з будь-якою начинкою на свій смак. Все, що вам знадобиться – це шматочок сушених водоростей.
Зробіть надріз від середини одного боку норі до центру. Потім викладіть пропарений короткозернистий рис на один квадратик, а потім зробіть те ж саме з трьома різними інгредієнтами на ваш вибір. Наприклад, візьміть смажене яйце, сир і корейську капусту або моркву.
Порада: щоб зробити свій “сендвіч”, просто складіть кожен квадратик один на одного, щоб створити пакет. Розріжте навпіл і їжте.
Використовуйте будь-які залишки риби або її обрізки, що залишилися від вечері напередодні. Прекрасно підійдуть маринований лосось або скумбрія.
Рибну м’якоть подрібніть – можна просто порвати руками на невеликі шматочки. Далі змішайте її з яєчними білками, панірувальними сухарями, кмином, перцем чилі, лимонним соком і часником. Скатайте кульки у стилі фалафель і трохи обсмажте на рослинній олії.
Порада: насолоджуйтесь самостійно або з соусом на ваш вибір. Приготуйте до рибних кульок соус ромеско.
Солодкий перець і томат добре помийте, обсушіть, викладіть на лист, зробіть кілька проколів на перці зубочисткою і відправте в духовку запікатися на 15 хвилин при температурі 160 градусів. Потім дістаньте, охолодіть, зніміть шкірку, розріжте на шматки. З перцю витягніть серцевину із зерном.
Покладіть усі інгредієнти в кухонний комбайн або чашу блендера. Перемелюйте протягом 30 секунд або до однорідної текстури.
Порада: перекладіть у піалку або банку із щільною кришкою. Соус ромеско можна зберігати у холодильнику протягом трьох днів. Смачного!
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…
Президент Росії Володимир Путін заявив про успішне випробування ракети "Орешник" ("Кедр") - саме нею РФ вдарила…
Жінка, яка робила ремонт будинку, зробила захопливе відкриття, виявивши цілі двері, які були приховані попередніми…
Українці, які опинилися в Польщі через повномасштабну війну, зможуть отримати тимчасовий документ, т.з. "сірий паспорт". Це…
В основному, ми викликаємо поліцію у випадках, коли порушуються наші права, і ми вимагаємо захисту.…