Якщо любите суші, але бажання варити рис і возитися із закручуванням рулетів у вас немає, найкраще рішення — млинцеві суші. Готуються вони набагато простіше, ніж оригінальна страва, і виходять дуже смачними. Як приготувати цю закуску, яка, до речі, цілком підійде і для святкового столу, розповіли в блозі “Рецепты каждый день”.
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Усі інгредієнти для тіста добре перемішати, щоб не було грудочок, дати йому постояти хвилин 15–20, знову все перемішати і посмажити тоненькі млинці.
Червону рибу порізати тонкими смужками. Огірок розрізати вздовж на 6–8 частин. За бажання можна очистити його від шкірки.
На кожен остиглий млинець смугою викласти вершковий сир, рибу й огірок. Згорнути рулетом. Відправити в холодильник на годину, після чого розрізати готові млинці на кружальця і викласти на блюдо.
Ідея заморозки мозку та його розморозки через десятки років вже давно розбурхує уми людства. А…
У суботу, 18 травня, в Україні запрацював додаток "Резерв+", в якому можна оновити дані для ТЦК.…
Українець, який у Чехії підірвав петарду у геніталіях колишньої дружини, може отримати більш суворе покарання. На…
Удари по військовому аеродрому «Бельбек» у тимчасово окупованому Криму та ураження російських військових об'єктів у…
Новий закон щодо мобілізації, який сьогодні, 18 травня, вступає в силу, надає нові вимоги українським громадянам,…
Німецький політичний діяч був знятий на відео, як він лиже пісуар, сидіння унітазу і розмазує…