Якщо любите суші, але бажання варити рис і возитися із закручуванням рулетів у вас немає, найкраще рішення — млинцеві суші. Готуються вони набагато простіше, ніж оригінальна страва, і виходять дуже смачними. Як приготувати цю закуску, яка, до речі, цілком підійде і для святкового столу, розповіли в блозі “Рецепты каждый день”.
Інгредієнти:
Для млинців:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Усі інгредієнти для тіста добре перемішати, щоб не було грудочок, дати йому постояти хвилин 15–20, знову все перемішати і посмажити тоненькі млинці.
Червону рибу порізати тонкими смужками. Огірок розрізати вздовж на 6–8 частин. За бажання можна очистити його від шкірки.
На кожен остиглий млинець смугою викласти вершковий сир, рибу й огірок. Згорнути рулетом. Відправити в холодильник на годину, після чого розрізати готові млинці на кружальця і викласти на блюдо.
Планеті загрожує нова екологічна криза — прісноводні озера по всьому світу стрімко втрачають кисень. І…
Наприкінці наступного тижня, 31 березня — 6 квітня, починаючи з північних та західних областей можливе суттєве зниження температури, випадання снігу…
Верховна Рада проголосувала за оновлений законопроєкт №9549, який дозволяє державі під час війни забирати землю,…
В Україні не вщухають скандали через те, що навіть громадяни, які мають офіційну відстрочку від…
Влада Панами прийняла рішення анулювати реєстрацію 128 суден, які повʼязані з Росією. Щонайменше 70 танкерів…
Після повернення Херсона і більшості території Харківщини восени 2022 року Мелітополь був основою контрнаступу. Проте на сумнозвісний невдалий…