Пропонуємо до вашої уваги рецепт приготування неймовірно смачної, хрусткої домашньої піти. Це виріб потрібно вміти готувати, адже він є універсальним, і може смакувати із будь-якою начинкою, в якості сніданку, чи поживного перекусу. Також можна брати в дорогу.
Фудблогерка з ніком thefoodhub.by_ilona в Instagram детально розповіла, як приготувати домашню піту. Вона також розповіла про свою улюблену начинку, яка, до речі, досить просто готується.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. У глибоку ємність додаємо воду, молоко, цукор, сіль та дріжджі. Добре перемішуємо.
2. Додаємо борошно та починаємо замішувати лопаткою.
3. Додаємо олію і замішуємо тісто руками. Відправляємо у тепле місце на 40-60 хвилин.
4. Розділяємо тісто на 4 частини. З кожної розкочуємо коло.
5. У центр кола викладаємо томатний соус, натертий сир та шинку.
6. Збираємо краї тіста до центру та заліплюємо їх. Трішки розкочуємо качалкою.
7. Обсмажуємо піту на сухій сковороді допоки сир не розтане та не утвориться золотиста скоринка. Також можна запекти у духовці.
Магнітні бурі накриватимуть Землю у кілька хвиль — з різною силою й тривалістю. Розповідаємо, коли…
У Німеччині найближчим часом очікуються суттєві зміни щодо соціальної підтримки українських біженців. Як повідомив екс-консул України в…
В Україні обговорюють новий закон: чи можна людям старше 60 років служити в армії. Відповідь…
У ніч проти середи, 7 травня, у Тулі сталася пожежа в районі двох найбільших підприємств оборонної промисловості…
Вперше після аварії 1986 року частина земель навколо Чорнобиля знову визнана безпечною для сільського господарства.…
Українські сім'ї можуть одержати додаткову фінансову допомогу при народженні дитини – до 60 тисяч гривень.…