У цих чебуреках немає м’яса, але ти навіть не звернеш на це уваги, коли спробуєш їх. Вони дуже смачні!
Чебуреки – це традиційна страва кримськотатарської кухні. Зазвичай їх готують із пісного тонкого тіста з начинкою з м’ясного фаршу, цибулі та зелені, а потім обсмажують в олії до золотистої скоринки. Але з нагоди Великого посту Люкс пропонує версію з грибами.
Інгредієнти:
Тісто:
– 500 г борошна
– 250 мл окропу
– сіль
2 ст. л. рослинної олії
Начинка:
– 1 цибулина
– 1 морквина
– 500 г печериць
– сіль
– перець
Для смаження:
– 500 мл рослинної олії
До цих чебуреків гарним доповненням буде легкий суп із гречкою, який також підходить для посту.
Якщо вам не пощастило отримати відпустку влітку, це не означає, що відпустка у жовтні не…
Народний депутат Ярослав Железняк заявив, що законопроєкт, який передбачає підвищення податків та військового збору, набуде…
У Києві чоловіка оштрафували за паркування та евакуювали авто, але під час розвантаження, машину пошкодили, і збитки…
Третій рік повномасштабного конфлікту приніс Україні чимало викликів: бізнеси страждають від нестачі робочої сили, а…
Часто автомобілі можуть ламатися, однак інколи машина може видавати неприємний запах, який незрозуміло, звідки виникає. Експерти організації…
У гардеробі кожної модниці має бути декілька варіантів верхнього одягу, які можна носити в залежності…