У цих чебуреках немає м’яса, але ти навіть не звернеш на це уваги, коли спробуєш їх. Вони дуже смачні!
Чебуреки – це традиційна страва кримськотатарської кухні. Зазвичай їх готують із пісного тонкого тіста з начинкою з м’ясного фаршу, цибулі та зелені, а потім обсмажують в олії до золотистої скоринки. Але з нагоди Великого посту Люкс пропонує версію з грибами.
Інгредієнти:
Тісто:
– 500 г борошна
– 250 мл окропу
– сіль
2 ст. л. рослинної олії
Начинка:
– 1 цибулина
– 1 морквина
– 500 г печериць
– сіль
– перець
Для смаження:
– 500 мл рослинної олії
До цих чебуреків гарним доповненням буде легкий суп із гречкою, який також підходить для посту.
Влітку великий скандал спричинила історія, коли російський розвідувальний дрон безперешкодно прилетів на аеродром "Миргород" та навів…
25 листопада Міністерство аграрної політики та продовольства України разом з Держпродспоживслужбою та Міністерством цифрової трансформації…
На Сонці стався спалах класу M. Вчені попереджають, що він може заглушити GPS та супутниковий зв'язок. Активність Сонця піднялася…
В Україні забронювали від мобілізації понад мільйон військовозобов’язаних громадян. Втім, залишається дефіцит чоловіків на критичних підприємствах –…
Великобританія наклала санкції на 30 суден із так званого "тіньового флоту" Росії, який займався транспортуванням…
Ірина Констанкевич, членкиня фракції «За майбутнє», запропонувала розв'язати проблему нестачі особового складу в Збройних силах…