У цих чебуреках немає м’яса, але ти навіть не звернеш на це уваги, коли спробуєш їх. Вони дуже смачні!
Чебуреки – це традиційна страва кримськотатарської кухні. Зазвичай їх готують із пісного тонкого тіста з начинкою з м’ясного фаршу, цибулі та зелені, а потім обсмажують в олії до золотистої скоринки. Але з нагоди Великого посту Люкс пропонує версію з грибами.
Інгредієнти:
Тісто:
– 500 г борошна
– 250 мл окропу
– сіль
2 ст. л. рослинної олії
Начинка:
– 1 цибулина
– 1 морквина
– 500 г печериць
– сіль
– перець
Для смаження:
– 500 мл рослинної олії
До цих чебуреків гарним доповненням буде легкий суп із гречкою, який також підходить для посту.
Принц Гаррі та Меган Маркл назвали свою доньку Лілібет на честь її прабабусі по батьківській лінії…
Українські чоловіки, які отримали роботу після 18 травня 2024 року, більше не зможуть претендувати на…
В Україні сфальсифіковані понад 25% молочних продуктів, що надходять на ринок. Найчастіше підробляють масло, сири,…
Росія відчуває кадровий дефіцит у війні проти України та звернулась до КНДР за допомогою. У…
Російська армія завдала удару по Дніпру міжконтинентальною балістичною ракетою (МБР). Повітряні сили не повідомили деталей про тип…
Україну засипало снігом. Утім, вже від 25 листопада погода різко зміниться. Минулий тиждень вже фактично всі українці…