У цих чебуреках немає м’яса, але ти навіть не звернеш на це уваги, коли спробуєш їх. Вони дуже смачні!
Чебуреки – це традиційна страва кримськотатарської кухні. Зазвичай їх готують із пісного тонкого тіста з начинкою з м’ясного фаршу, цибулі та зелені, а потім обсмажують в олії до золотистої скоринки. Але з нагоди Великого посту Люкс пропонує версію з грибами.
Інгредієнти:
Тісто:
– 500 г борошна
– 250 мл окропу
– сіль
2 ст. л. рослинної олії
Начинка:
– 1 цибулина
– 1 морквина
– 500 г печериць
– сіль
– перець
Для смаження:
– 500 мл рослинної олії
До цих чебуреків гарним доповненням буде легкий суп із гречкою, який також підходить для посту.
У МЗС РФ повідомили про завершення правової роботи над виключенням "Талібану" зі списку терористів. Про…
В Україні запроводять модель економічного бронювання. Наразі розглядають три моделі, рішення про це вже ухвалено - повідомив нардеп…
Осінь є особливими проблемами для водіїв, оскільки нижчі температури, слизькі дороги і скорочений світловий день…
Для жительки Рівненської області знайомство з чоловіком у соцмережі закінчилось втратою чималої суми грошей. Вона…
Агентство WGSN та його дочірня компанія Coloro представили основний колір 2025 року – темно-синій відтінок Future Dusk,…
В Росії 4 жовтні відзначають день цивільної оборони, тому в багатьох містах пройшли навчання, але…