У цих чебуреках немає м’яса, але ти навіть не звернеш на це уваги, коли спробуєш їх. Вони дуже смачні!
Чебуреки – це традиційна страва кримськотатарської кухні. Зазвичай їх готують із пісного тонкого тіста з начинкою з м’ясного фаршу, цибулі та зелені, а потім обсмажують в олії до золотистої скоринки. Але з нагоди Великого посту Люкс пропонує версію з грибами.
Інгредієнти:
Тісто:
– 500 г борошна
– 250 мл окропу
– сіль
2 ст. л. рослинної олії
Начинка:
– 1 цибулина
– 1 морквина
– 500 г печериць
– сіль
– перець
Для смаження:
– 500 мл рослинної олії
До цих чебуреків гарним доповненням буде легкий суп із гречкою, який також підходить для посту.
У Росії відверто пригрозили завдати ударів територією Польщі на тлі сьогоднішнього обстрілу України. Відповідну заяву…
Деякі знаки Зодіаку вважають, що зима - найкраща пора року, щоб завершити всі свої справи. Портал Collective World опублікував…
Вчені з Університету Буенос-Айреса проаналізували поведінку домашніх собак під час сімейних конфліктів та виявили їхню здатність підтримувати…
Портал NNews нагадує, що підготовка автомобіля до зими не обмежується заміною шин. Під час заміни шин важливо…
ЗМІ повідомляють, що кілька російських нафтопереробних заводів перебувають на межі закриття. Якщо це станеться, то…
В Україні для громадян, які змушені були покинути свої домівки через війну та отримали статус…