Categories: Рецепти

Коштує копійки: колишній шеф-кухар McDonald’s розповів про секрет у меню

Колишній шеф-кухар McDonald’s Майк Харач розповів про секретний пункт меню, про який знають тільки найвідданіші шанувальники фастфуду. Про це він повідомив в одному зі своїх роликів у TikTok.

Чоловік, який зараз є зіркою соціальних мереж, відомий тим, що ділиться секретами своєї роботи в McDonald’s. Він уже розповідав про те, як приготувати ідеальну картоплю фрі в домашніх умовах, але в одному зі своїх останніх роликів він повідав про “МакГангБанг” (McGangbang). Це сендвіч, який поєднує в собі подвійний чизбургер і МакЧікен.

“Можливо ви ніколи про нього не чули. Насправді він кращий із гострим МакЧікеном у середині. Ви можете взяти цей масивний бургер і зібрати його самостійно за два бакси”, — каже Майк.

Кухар ділиться секретами приготування їжі
Чоловік часто розповідає про свою роботу в McDonald’sФото: TikTok

Потім він запропонував любителям фастфуду спробувати замовити гігантський сендвіч під час наступних відвідин.

“Усі, хто працює в McDonald’s, знають, що це таке, незалежно від того, хочуть вони це визнавати чи ні. Або називати його так. Мені цікаво, якщо ви прийдете в і замовите “МакГангБанг”, чи будуть вони знати, що це таке? Чи будуть співробітники знати, як його приготувати? Як вони вам його подадуть? Ще я хотів би дізнатися, якщо ви замовите “МакГангБанг”, скільки він зараз коштує? Раніше це чудовисько можна було замовити за 2 долари”, — додав кухар.

Користувачі TikTok стверджували, що все ще можуть отримати цю страву, але вона коштує дорожче, ніж пам’ятає шеф-кухар. Глядачі поспішили залишити свої відгуки з цього приводу.

“МакГангБанг”, як і раніше, моє постійне замовлення, раніше він коштував 4 долари за дві штуки. Зараз він обходиться мені приблизно в 9 доларів за обидва”, “Я отримав дві штуки, які мені довелося збирати самому, і велику порцію смаженої картоплі за 15 доларів”, — писали вони.

@chefmikeharacz Former #McDonalds corporate chef talks about the #mcgangebang sandwich. #McdonaldsLife #McDonaldsTikTok #mcdonaldssecrets #McDonaldsSecret #mcdonaldshacks #mcdonaldshack #FastFoodSecrets #FastFoodTikTok #FastFoodLife #fastFood #fastfoodworkers #McChicken #DoubleCheeseburger #McDouble ♬ original sound – Chef Mike Haracz
Ольга Степанова

Recent Posts

У Києві сьогодні відключатимуть світло

У вівторок, 21 травня, протягом всього дня застосовуватимуться графіки погодинних відключень електроенергії – мешканців Києва попередили про…

2 хв. ago

У Путіна заявили про захоплення Білогорівки: у DeepState пояснили, що відбувається

Міністерство оборони Росії бреше про окупацію селища Білогорівка, розташованого на кордоні Луганської та Донецької областей.

6 хв. ago

Стало відомо, через що розбився гелікоптер президента Ірану

Причиною падіння вертольота, на борту якого був президент Ірану Ібрагім Раїсі , могла бути технічна несправність.

25 хв. ago

Де можна зарядити телефон, коли немає світла

На базі ДСНС діє понад 700 пунктів незламності.

42 хв. ago

12 країн вирішили допомогти Німеччині забезпечити Україну засобами ППО

До ініціативи Німеччини «Негайні дії з протиповітряної оборони» для України (IAAD) хочуть приєднатися ще 12…

54 хв. ago

Росія збирає війська біля Сумської області – ISW

Російські війська концентрують обмежені, недоукомплектовані і незгуртовані сили на Сумському напрямку.

1 годину ago