• Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    В тренді:
    • ТОП-5 щоденних звичок, які реально зміцнять здоров’я
    • Штрафи від ТЦК виявляться під сумнівом: юристи розкрили нюанс
    • Bloomberg: Ціни на нафту падають після заяви Трампа про санкції проти РФ
    • Назвали головний пріоритет Трампа у війні України та РФ
    • ТОП-5 порад, щоб рослини пережили спеку і дали щедрий врожай
    • Україна вдарила по стратегічному заводу в Липецькій області
    • Зміна стратегії: європейці за власний рахунок купують $10 млрд зброї для України
    • Бундесвер готується до прямого зіткнення з Кремлем
    • Українська
    • English
    Facebook X (Twitter) Instagram
    Експерт
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Експерт
    Головна сторінка » Котлети виходять сухими та твердими: що не можна додавати у фарш

    Котлети виходять сухими та твердими: що не можна додавати у фарш

    Лисенко КатеринаЛисенко Катерина23 Грудня 2024, 09:001 хвилина на читання Рецепти
    Поділитись
    Facebook Twitter Telegram

    Якщо ви хочете приготувати м’які, ароматні та винятково соковиті котлети, є два найпоширеніші інгредієнти, яких слід уникати додавання до суміші для рубленого м’яса.

    Ці інгредієнти, які часто використовуються багатьма домашніми кухарями, можуть зробити котлети сухими та жорсткими, а не ніжними та смачними.

    Перший інгредієнт, який слід виключити, – це яєчний білок. Хоча яйця зазвичай додаються для того, щоб зв’язати котлети та зберегти їхню форму, яєчний білок може мати протилежний ефект.

    Під час смаження яєчний білок згортається і вбирає вологу, залишаючи котлети сухими. Оскільки м’ясо вже багате на білок, яєчний білок не потрібен. Замість цього можна додати тільки жовток. Він містить здебільшого жири, які посилюють соковитість і ніжність котлет.

    Другий інгредієнт, якого слід уникати, – це хліб, замочений у молоці. Хоча замочування хліба є звичайною практикою для пом’якшення котлет, молоко містить білки, які також можуть вплинути на текстуру січеного м’яса. Найкраща альтернатива – замочування хліба у звичайній воді.

    Важливо використовувати хліб у міру, оскільки додавання занадто великої кількості може негативно вплинути на смак і текстуру. Хороше співвідношення – близько 250 грамів білого хліба на 1 кілограм м’яса. Використання правильної кількості забезпечує економічну ефективність без шкоди для якості страви.

    Читайте ЕКСПЕРТ у Google News Підписатися
    котлети фарш

    Коментування закрито

    Читайте також

    Хрусткі огірки з гірчицею: рецепт пікантної заготовки на зиму

    Як вибрати правильний оцет для консервування: прості поради

    Домашні огірки на зиму: три перевірені рецепти маринування

    Останні новини
    Сьогодні

    ТОП-5 щоденних звичок, які реально зміцнять здоров’я

    08:28

    Штрафи від ТЦК виявляться під сумнівом: юристи розкрили нюанс

    08:20

    Bloomberg: Ціни на нафту падають після заяви Трампа про санкції проти РФ

    08:17

    Назвали головний пріоритет Трампа у війні України та РФ

    07:59

    ТОП-5 порад, щоб рослини пережили спеку і дали щедрий врожай

    07:51

    Україна вдарила по стратегічному заводу в Липецькій області

    07:40

    Зміна стратегії: європейці за власний рахунок купують $10 млрд зброї для України

    07:24

    Бундесвер готується до прямого зіткнення з Кремлем

    07:13
    14 Липня

    Спека викликає кому та судоми: нове дослідження попереджає про смертельну небезпеку

    21:28

    У Держдумі РФ відреагували на заяву Трампа щодо нових санкцій

    21:24
    Дивитись ще
    Категорії новин
    • Всі новини
    • Україна
    • Політика
    • Економіка
    • Світ
    • Стиль життя
    • Авто
    • Технології
    • Суспільство
    • Здоров’я
    Інформація
    • Про проект
    • Автори
    • Редакційна політика і стандарти
    • Політика конфіденційності
    • Правила коментування
    • Контакти
    expert.in.ua © 2025 Всі права захищено.

    Введіть вище запит та натисніть Enter для пошуку. Натисніть Esc, щоб скасувати.