Обов’язково спробуйте приготувати її вдома — не пошкодуєте
Ми розповідали, що можна додати до тушкованої капусти
, щоб страва стала апетитнішою. Тепер ділимось рецептом особливо смачного бігосу.
Це давній український спосіб тушкування капусти. Рецептом у своєму інстаграмі поділився відомий шеф-кухар Анатолій Добровольський.
Подаємо страву зі сметаною та зеленою цибулею. Виходить так смачно, що можна з’їсти одразу всю каструлю.
На українських дорогах все частіше можна помітити автомобілі з номерними знаками серії "DI". Це пов'язано…
Російське видання підрахувало, скільки вагонів знадобиться, щоб розмістити усіх росіян в одному потязі. Довжина такого складу…
Росія на чолі з володимиром путіним розпочали війну проти України далеко не для того, щоб…
У столиці продовжують готуватися до можливих загроз: Київська міська військова адміністрація разом із військовими, поліцією…
Колись затишне лондонське кафе, яке було улюбленим місцем відпочинку місцевих мешканців, тепер опинилося в центрі…
На Закарпатті викрито чергову схему ухилення від мобілізації – серед підозрюваних посадовці, медики та експравоохоронці…