Обов’язково спробуйте приготувати її вдома — не пошкодуєте
Ми розповідали, що можна додати до тушкованої капусти
, щоб страва стала апетитнішою. Тепер ділимось рецептом особливо смачного бігосу.
Це давній український спосіб тушкування капусти. Рецептом у своєму інстаграмі поділився відомий шеф-кухар Анатолій Добровольський.
Подаємо страву зі сметаною та зеленою цибулею. Виходить так смачно, що можна з’їсти одразу всю каструлю.
У неділю, 6 жовтня, в Україні буде хмарно. Про це повідомляє Укргідрометцентр. Синоптики прогнозують, що дощів в Україні…
В Україні планують запровадити систему економічного бронювання, яка надасть окремим категоріям працівників можливість отримати відстрочку…
У сервісних центрах МВС спостерігається дефіцит екзаменаторів та нестача талонів на практичний іспит. Про це повідомив начальник…
Російська влада хоче заборонити молодіжну субкультуру "квадроберів". Відповідний законопроєкт уже готують у Держдумі, пише "Астра". "Розробляю законопроєкт про…
Не секрет, що у принца Гаррі була дуже бурхлива молодість. І коли герцог Сассекський ще…
Міністерство соціальної політики України підготувало постанову Кабінету Міністрів України "Деякі питання реалізації експериментального проекту щодо надання базової…