Обов’язково спробуйте приготувати її вдома — не пошкодуєте
Ми розповідали, що можна додати до тушкованої капусти
, щоб страва стала апетитнішою. Тепер ділимось рецептом особливо смачного бігосу.
Це давній український спосіб тушкування капусти. Рецептом у своєму інстаграмі поділився відомий шеф-кухар Анатолій Добровольський.
Подаємо страву зі сметаною та зеленою цибулею. Виходить так смачно, що можна з’їсти одразу всю каструлю.
І знову в Україні розпочалися віялові вимкнення електроенергії. А це означає, що із приготуваннях їжі…
Дональд Трамп, який став переможцем на виборах у США, однозначно має певні "важелі, щоб вплинути на…
Домовитися з Путіним неможливо, тож президент Володимир Зеленський повинен мати план дій на випадок, якщо Україну примушуватимуть…
Опублікований документ містить перелік політичних убивств, скоєних російськими спецслужбами від початку 2000 року, коли до…
У Кремлі зростає напруга: Володимир Путін може стати мішенню для замаху. Причина – його небезпечні…
Джордж Уельський, спадкоємець британського престолу, має вишукані кулінарні вподобання, які відрізняють його від більшості дітей.…