Обов’язково спробуйте приготувати її вдома — не пошкодуєте
Ми розповідали, що можна додати до тушкованої капусти
, щоб страва стала апетитнішою. Тепер ділимось рецептом особливо смачного бігосу.
Це давній український спосіб тушкування капусти. Рецептом у своєму інстаграмі поділився відомий шеф-кухар Анатолій Добровольський.
Подаємо страву зі сметаною та зеленою цибулею. Виходить так смачно, що можна з’їсти одразу всю каструлю.
До міста Понт-Сонде, в сільськогосподарському регіоні Артібоніт на заході Гаїті, увірвалися члени банди та вбили щонайменше…
Сніданок – один з найважливіших прийомів їжі. Саме він створює настрій на весь день та…
На початку жовтня Дніпровська філія «Газмережі» інформувала своїх клієнтів про старт розсилки платіжок за технічне…
Надзвичайний повноважний посол у Великій Британії та колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний вважає, що в Україні не…
Вчені зробили нове відкриття в галузі слухових галюцинацій. Під час нового дослідження з'явилося уявлення про…
У суботу, 5 жовтня, частину України охоплять дощі. Похмура погода з опадами буде на заході,…