Багато господинь намагаються готувати котлети за перевіреними рецептами, бо інакше шкода і грошей, і часу, і сил. Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, як він робить такі смачні котлети зі свинини.
Клопотенко поділився двома хитрощами, завдяки яким котлети з фаршу свинини за цим рецептом точно вийдуть смачними. По-перше, потрібно підсмажити цибулю і потім додати у фарш. По-друге, смажені котлети викласти на подушку з яблук і запекти в духовці.
Інгредієнти:
Запам’ятовуйте, як приготувати соковиті котлети зі свинини “як у шефа”.
Цибулю нарізати великими шматочками, обсмажити на сковороді. Нарізати свинину та сало. Перебити м’ясо із салом, цибулею, яйцем, перцем і сіллю в блендері. Вимити яблука, видалити серцевину, нарізати фрукти слайсами. Викласти яблука на дно форми для запікання. Обсмажити котлети на сковороді з двох боків до утворення золотистої скоринки. Перекласти у форму для запікання, рівномірно розміщуючи м’ясо на фруктах. Відправити в духовку на 30-40 хвилин за 180 градусів. Більш наочну інструкцію про те, як приготувати такі шалено смачні котлети зі свинини, ви можете подивитися на відео.
Як відомо, соло-подорожі стають дедалі популярнішими, але питання безпеки залишається головною проблемою для багатьох мандрівників.…
Після ударів Сил оборони по трьох арсеналах ЗС РФ, які стались 18 та 21 вересня,…
Дослідження клімату Землі розкриває нові подробиці про далеке минуле планети та її потенційне майбутнє. Група…
Військком Одеської області Юрій Пуйко прокоментував "бусифікацію" – за його словами, це слово треба викорінювати.…
Російська співачка Максим, яка раніше скасувала кілька концертів через проблеми з алкоголем, викликала занепокоєння серед…
З 1 жовтня 2024 року в Україні вступає в дію новий тимчасовий ліміт на перекази…