Багато господинь намагаються готувати котлети за перевіреними рецептами, бо інакше шкода і грошей, і часу, і сил. Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, як він робить такі смачні котлети зі свинини.
Клопотенко поділився двома хитрощами, завдяки яким котлети з фаршу свинини за цим рецептом точно вийдуть смачними. По-перше, потрібно підсмажити цибулю і потім додати у фарш. По-друге, смажені котлети викласти на подушку з яблук і запекти в духовці.
Інгредієнти:
Запам’ятовуйте, як приготувати соковиті котлети зі свинини “як у шефа”.
Цибулю нарізати великими шматочками, обсмажити на сковороді. Нарізати свинину та сало. Перебити м’ясо із салом, цибулею, яйцем, перцем і сіллю в блендері. Вимити яблука, видалити серцевину, нарізати фрукти слайсами. Викласти яблука на дно форми для запікання. Обсмажити котлети на сковороді з двох боків до утворення золотистої скоринки. Перекласти у форму для запікання, рівномірно розміщуючи м’ясо на фруктах. Відправити в духовку на 30-40 хвилин за 180 градусів. Більш наочну інструкцію про те, як приготувати такі шалено смачні котлети зі свинини, ви можете подивитися на відео.
З 1 липня 2025 року в Україні зміниться стандарт напруги – замість 220 Вольт використовуватиметься…
Державний ПриватБанк запустив послугу автоматичного обміну валют, зокрема доларів, – в АТМ-Recycler. Після обміну пристрій видаватиме гривні без зарахування…
39-річній мешканці Стрийського району Львівщини повідомлено про підозру у шахрайстві, крадіжках в умовах воєнного стану…
В Україні знову активізувалися шахраї, які розсилають фейкові листи нібито від Державної податкової служби. Насправді…
У червні 2025 року очікується кілька магнітних бур, серед яких будуть як слабкі, так і…
Цього літа середня температура повітря в Україні буде вищою за кліматичну норму, а найспекотнішим, як…