Багато господинь намагаються готувати котлети за перевіреними рецептами, бо інакше шкода і грошей, і часу, і сил. Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, як він робить такі смачні котлети зі свинини.
Клопотенко поділився двома хитрощами, завдяки яким котлети з фаршу свинини за цим рецептом точно вийдуть смачними. По-перше, потрібно підсмажити цибулю і потім додати у фарш. По-друге, смажені котлети викласти на подушку з яблук і запекти в духовці.
Інгредієнти:
Запам’ятовуйте, як приготувати соковиті котлети зі свинини “як у шефа”.
Цибулю нарізати великими шматочками, обсмажити на сковороді. Нарізати свинину та сало. Перебити м’ясо із салом, цибулею, яйцем, перцем і сіллю в блендері. Вимити яблука, видалити серцевину, нарізати фрукти слайсами. Викласти яблука на дно форми для запікання. Обсмажити котлети на сковороді з двох боків до утворення золотистої скоринки. Перекласти у форму для запікання, рівномірно розміщуючи м’ясо на фруктах. Відправити в духовку на 30-40 хвилин за 180 градусів. Більш наочну інструкцію про те, як приготувати такі шалено смачні котлети зі свинини, ви можете подивитися на відео.
У болгарському місті Варна відбулось урочисте святкування Останнього дзвоника вчителями та учнями Гуманітарно-освітнього центру «Український…
В Україні останнім часом ширяться чутки про масові штрафи для водіїв за використання старих запасних…
В Україні слід відмовитися від примусової мобілізації та перейти до добровільного рекрутингу. Про це заявив…
Копенгаген визнано найзручнішим містом для життя у світі за версією Economist Intelligence Unit. Про це…
Особистий лікар актора Меттью Перрі визнав себе винним у незаконному постачанні кетаміну пацієнтам без медичних…
В Україні запроваджують нову модель оподаткування доходів цифрових платформ, однак продаж особистих речей громадян в…