Багато господинь намагаються готувати котлети за перевіреними рецептами, бо інакше шкода і грошей, і часу, і сил. Відомий український шеф-кухар Євген Клопотенко розповів, як він робить такі смачні котлети зі свинини.
Клопотенко поділився двома хитрощами, завдяки яким котлети з фаршу свинини за цим рецептом точно вийдуть смачними. По-перше, потрібно підсмажити цибулю і потім додати у фарш. По-друге, смажені котлети викласти на подушку з яблук і запекти в духовці.
Інгредієнти:
Запам’ятовуйте, як приготувати соковиті котлети зі свинини “як у шефа”.
Цибулю нарізати великими шматочками, обсмажити на сковороді. Нарізати свинину та сало. Перебити м’ясо із салом, цибулею, яйцем, перцем і сіллю в блендері. Вимити яблука, видалити серцевину, нарізати фрукти слайсами. Викласти яблука на дно форми для запікання. Обсмажити котлети на сковороді з двох боків до утворення золотистої скоринки. Перекласти у форму для запікання, рівномірно розміщуючи м’ясо на фруктах. Відправити в духовку на 30-40 хвилин за 180 градусів. Більш наочну інструкцію про те, як приготувати такі шалено смачні котлети зі свинини, ви можете подивитися на відео.
У мережі з'явилися нові супутникові знімки невдалого запуску ракети "Сармат", якою Росія намагалася залякати весь світ.…
Океан вкриває понад 70% поверхні планети і є домівкою для неймовірної кількості тварин, серед них і…
Не всі громадяни України мають право на отримання пенсійних виплат. Для виходу на пенсію за віком…
У Туреччину відбуксирували першу плавучу добувну платформу для роботи на великому родовищі газу «Сакар'я» у…
Південна Корея попередила сусідню КНДР про можливі військові дії в тому випадку, якщо Пхеньян продовжить запускати…
У Тернополі правоохоронці викрили злочинне угруповання, яке за $10 тис. переправляло чоловіків у Молдову. Про…