Домашні пироги з солоними начинками можна готувати на будь-якому тісті, але найсмачніше і найпростіше буде – на листковому. До того ж страви з нього готуються лише 20 хвилин.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного пирога з листкового тіста, з грибами, сиром та зеленню.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Тісто розморозьте за інструкцією на упаковці.
2. На вершковому маслі обсмажте нарізану півкільцями цибулю і додайте нарізані печериці. Смажте 7-8 хвилин до золотистості, посоліть, поперчіть, додайте зелень.
3. На тісті з обох боків робимо неглибокі розрізи, на серединку викладіть тертий сир і зверху викладіть грибну начинку. Краї тіста змастіть жовтком.
4. Готуйте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин до утворення золотистої скоринки.
У Швейцарії церква задля експерименту замінила у сповідальні священника на цифровий аватар Ісуса. Завдяки штучному інтелекту він…
Як стало відомо, що в Україні пенсіонери можуть користуватися пільгами на сплату земельного податку, але вони не поширюються на…
Продукти першої необхідності помітно подорожчали під тиском інфляції та інших факторів, а деякі торгові точки…
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…