Домашні пироги з солоними начинками можна готувати на будь-якому тісті, але найсмачніше і найпростіше буде – на листковому. До того ж страви з нього готуються лише 20 хвилин.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного пирога з листкового тіста, з грибами, сиром та зеленню.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Тісто розморозьте за інструкцією на упаковці.
2. На вершковому маслі обсмажте нарізану півкільцями цибулю і додайте нарізані печериці. Смажте 7-8 хвилин до золотистості, посоліть, поперчіть, додайте зелень.
3. На тісті з обох боків робимо неглибокі розрізи, на серединку викладіть тертий сир і зверху викладіть грибну начинку. Краї тіста змастіть жовтком.
4. Готуйте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Риба — важливе джерело білка, поліненасичених жирних кислот і мінералів. Проте фахівці з харчування попереджають:…
В Україні шахраї почали маскуватися під перевізників, пропонуючи онлайн-квитки та зникаючи після отримання передоплати. Не…
Верховна Рада розглядає законопроєкт, який передбачає створення єдиної державної бази даних банківських рахунків і сейфів…
Обираючи авто на вторинному ринку, важливо не лише “ловити ціну”, а й розуміти, на які…
Перед стартом жнив український агросектор опинився у критичній ситуації — нові правила мобілізації та зміна…
На чергових публічних заходах Володимир Путін знову з’явився у взутті, яке візуально додає йому зросту.…