Домашні пироги з солоними начинками можна готувати на будь-якому тісті, але найсмачніше і найпростіше буде – на листковому. До того ж страви з нього готуються лише 20 хвилин.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного пирога з листкового тіста, з грибами, сиром та зеленню.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Тісто розморозьте за інструкцією на упаковці.
2. На вершковому маслі обсмажте нарізану півкільцями цибулю і додайте нарізані печериці. Смажте 7-8 хвилин до золотистості, посоліть, поперчіть, додайте зелень.
3. На тісті з обох боків робимо неглибокі розрізи, на серединку викладіть тертий сир і зверху викладіть грибну начинку. Краї тіста змастіть жовтком.
4. Готуйте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин до утворення золотистої скоринки.
Генеральний директор і президент Інституту досліджень старіння імені Бака, доктор Ерік Вердін стверджує, що йому…
Чоловіки, які порушують правила мобілізаційного обліку, ризикують втратити не лише кошти, а й нерухомість. Про…
В українському парламенті розглядається черговий законопроект про підвищення штрафів для водіїв. За деякі порушення, вчиненні…
Голова Національного банку України Андрій Пишний повідомив, що країна розглядає можливість відмови від використання долара…
Кабмін вирішив зробити систему військового обліку більш прозорою та цифровою. Тепер, якщо повістку вручили особисто на папері,…
Вартість навчання на контрактній формі в закладах вищої освіти в Україні злетить. Таку заяву зробив в інтервʼю ZN.UA заступник…