Бразильський лимонад – це напій, що гармонійно поєднує у собі молочний смак та освіжаючу цитрусову кислинку. Він чудово підходить до вживання у спекотний день та принесе справжне гастрономічне задоволення.
Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес Браво у своєму Instagram продемонстрував, як готує цей напій. Він стверджує, що завдяки простоті приготування та насиченому смаку, він стане улюбленцем у вашій родині.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Лайм нарізати на 4 частини, зрізавши краї.
2. Помістити у блендер та додати холодну воду.
3. Перебити блендером та процідити через сито.
4. Повернути в ємніть та перебити з додаванням згущеного молока, та льоду.
5. Подавати відразу, бо з часом лайм стає гірким.
У Швейцарії церква задля експерименту замінила у сповідальні священника на цифровий аватар Ісуса. Завдяки штучному інтелекту він…
Як стало відомо, що в Україні пенсіонери можуть користуватися пільгами на сплату земельного податку, але вони не поширюються на…
Продукти першої необхідності помітно подорожчали під тиском інфляції та інших факторів, а деякі торгові точки…
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…