Бразильський лимонад – це напій, що гармонійно поєднує у собі молочний смак та освіжаючу цитрусову кислинку. Він чудово підходить до вживання у спекотний день та принесе справжне гастрономічне задоволення.
Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес Браво у своєму Instagram продемонстрував, як готує цей напій. Він стверджує, що завдяки простоті приготування та насиченому смаку, він стане улюбленцем у вашій родині.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Лайм нарізати на 4 частини, зрізавши краї.
2. Помістити у блендер та додати холодну воду.
3. Перебити блендером та процідити через сито.
4. Повернути в ємніть та перебити з додаванням згущеного молока, та льоду.
5. Подавати відразу, бо з часом лайм стає гірким.
У вересні в Україні очікується поступове зниження температури без різких похолодань. Згідно з повідомленням «ТСН», до кінця…
Вівсянка може чудово вирішити цю проблему, пише EatingWell. Крім неї, є ще кілька продуктів, які можуть стати…
Витік інформації з Агентства соціального проектування (АСП), що базується в Москві, розкриває, яким чином Росія…
Кандидат у президенти Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп натякнув на можливу зустріч із президентом України…
В Україні скоро можуть розпочатися зміни у тарифах на ключові комунальні послуги. Незважаючи на те,…
Німеччина тимчасово призупинила частину експорту військових озброєнь до Ізраїлю на тлі судових позовів, у яких…