Бразильський лимонад – це напій, що гармонійно поєднує у собі молочний смак та освіжаючу цитрусову кислинку. Він чудово підходить до вживання у спекотний день та принесе справжне гастрономічне задоволення.
Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес Браво у своєму Instagram продемонстрував, як готує цей напій. Він стверджує, що завдяки простоті приготування та насиченому смаку, він стане улюбленцем у вашій родині.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Лайм нарізати на 4 частини, зрізавши краї.
2. Помістити у блендер та додати холодну воду.
3. Перебити блендером та процідити через сито.
4. Повернути в ємніть та перебити з додаванням згущеного молока, та льоду.
5. Подавати відразу, бо з часом лайм стає гірким.
З Індії поширюється небезпечний вірус Nipah, від якого немає ліків. Вже є перші жертви у 2024…
Пляма забруднення, що рухається Десною від Чернігівської області до Києва, наразі зменшила швидкість і вже…
52-річний Бретт Кемп з Пурла, що на півдні Лондона, не може продати свій будинок після того, як…
Вчені з Колумбійського університету використовували батареї K-Na/S для створення рішення для тривалого зберігання енергії. Про…
Ціни на перельоти в Росії зросли на 28,4%, на тлі серйозних проблем з техобслуговуванням та дефіцитом запчастин, викликаних санкціями. Росія…
Збільшення терміну навчання нових мобілізованих не є панацеєю і не дасть потрібного ефекту, якщо у…