Бразильський лимонад – це напій, що гармонійно поєднує у собі молочний смак та освіжаючу цитрусову кислинку. Він чудово підходить до вживання у спекотний день та принесе справжне гастрономічне задоволення.
Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес Браво у своєму Instagram продемонстрував, як готує цей напій. Він стверджує, що завдяки простоті приготування та насиченому смаку, він стане улюбленцем у вашій родині.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Лайм нарізати на 4 частини, зрізавши краї.
2. Помістити у блендер та додати холодну воду.
3. Перебити блендером та процідити через сито.
4. Повернути в ємніть та перебити з додаванням згущеного молока, та льоду.
5. Подавати відразу, бо з часом лайм стає гірким.
Якщо ви постійно залишаєте тостер увімкненим у розетку, навіть коли вас немає вдома, можливо, вам…
В Україні ТЦК почали частіше штрафувати за порушення мобілізаційного законодавства і за порушення правил військового обліку Про…
Кінець зими радує українців погодою без снігу та промінчиками сонечка. Тому господарі поступово починають прибирати…
В Україні за минулий рік борги громадян з мікрокредитів зросли майже вдвічі. У середньому розмір…
Наприкінці березня Apple за три дні направила до США з Індії п'ять літаків з iPhone та іншою продукцією, намагаючись…
Введення мит президентом США Дональдом Трампом майже для усього світу і значне падіння фондових ринків стало однією з головних…