Бразильський лимонад – це напій, що гармонійно поєднує у собі молочний смак та освіжаючу цитрусову кислинку. Він чудово підходить до вживання у спекотний день та принесе справжне гастрономічне задоволення.
Зірковий шеф-кухар Ектор Хіменес Браво у своєму Instagram продемонстрував, як готує цей напій. Він стверджує, що завдяки простоті приготування та насиченому смаку, він стане улюбленцем у вашій родині.
Інгредієнти
Спосіб приготування
1. Лайм нарізати на 4 частини, зрізавши краї.
2. Помістити у блендер та додати холодну воду.
3. Перебити блендером та процідити через сито.
4. Повернути в ємніть та перебити з додаванням згущеного молока, та льоду.
5. Подавати відразу, бо з часом лайм стає гірким.
Нова книга про здоров'я Джо Байдена вже стала бестселером ще до виходу, проте, на думку…
Нардепка Мар’яна Безугла показала колег у День вишиванки у Верховній Раді України. Серед нардепів, які…
Команда вчених Національного управління з аеронавтики та дослідження космічного простору (NASA) здійснила сенсаційне відкриття під…
У Верховній Раді скоро будуть розглядати законопроект, який розширює можливості виконавчої служби для стягнення боргу…
Якщо Україна зазнає ще одного спекотного літа, як у 2024 році – відключення світла повернутися…
В українських університетах стартували масштабні перевірки студентів-чоловіків, яким понад 25 років. Це може вплинути на…