Кабачки можна готувати по-різному: тушкувати з овочами, робити супи, пасту, соуси, аджику, ікру. Ще з них вийдуть дуже смачні пироги, запіканки, чебуреки, оладки, млинці.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних чебуреків з кабачків, з начинкою з шинки, з крем-сиром, овочами та зеленню.
Інгредієнти:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Кабачок натріть на тертці та добре відіжміть, додайте всі інгредієнти та замісіть однорідне тісто.
2. Викладіть тісто на застелене пергаментом деко по 1-2 ст.л. формуючи тоненькі млинці.
3. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Можна вже їсти як кабачкові оладки, але смачніше змастити крем-сиром і додати салат, шинку, помідор!
Найближчим часом вартість проїзду у громадському транспорті Києва підвищувати не планують, хоча у КМДА підрахували…
Ліквідація ТЦК може стати викликом для України, але до мобілізації варто було б підходити інакше. Про це…
Прогноз погоди в Україні вказує на мінливі умови, зокрема можливість випадання снігу в деяких районах.…
Перемовини між Україною та Росією про завершення війни можуть розпочатися у січні наступного року, заявив…
На зміну королеві Єлизаветі II, яка покинула цей світ у вересні 2022 року, на трон…
До кінця листопада 2024 року середня вартість зрідженого вуглеводневого газу в Україні перевищила 35 грн…