Кабачки можна готувати по-різному: тушкувати з овочами, робити супи, пасту, соуси, аджику, ікру. Ще з них вийдуть дуже смачні пироги, запіканки, чебуреки, оладки, млинці.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних чебуреків з кабачків, з начинкою з шинки, з крем-сиром, овочами та зеленню.
Інгредієнти:
Для начинки:
Спосіб приготування:
1. Кабачок натріть на тертці та добре відіжміть, додайте всі інгредієнти та замісіть однорідне тісто.
2. Викладіть тісто на застелене пергаментом деко по 1-2 ст.л. формуючи тоненькі млинці.
3. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
Можна вже їсти як кабачкові оладки, але смачніше змастити крем-сиром і додати салат, шинку, помідор!
Міністерство юстиції США усунуло з посад трьох прокурорів, котрі займалися резонансними справами, пов’язаними зі штурмом…
У 2025 році українці можуть отримати надбавку до пенсій після досягнення певного віку. Розмір доплати…
Цього літа в Одесі спостерігається рекордний наплив відпочивальників — у місті відкривають усе більше пляжів,…
Народна депутатка Мар’яна Безугла розкритикувала чинну Конституцію, назвавши її нефункціональною та популістичною. Про це вона…
Біля України перебувають уже 10 стратегічних бомбардувальників, які Росія може використати для обстрілів. Такі дані…
Національний банк фіксує різкі зміни у структурі готівкового обігу. За даними пресслужби НБУ, в країні…