Щоб не чекати на зиму, вже зараз можна приготувати малосольні помідори. Вони вважаються абсолютним хітом цього літа.
У пакетах можна солити не лише огірки, а й невеликі томати чи навіть кабачки. Виходить неймовірно смачно, а головне швидко – вони будуть готові вже за годину, але для кращого ефекту можна почекати і день-два. Зберігати малосольні томати слід у холодильнику.
Помийте томати і обсушіть на рушнику або серветці. Хвостик з плодоніжкою видаліть. На протилежному від хвостика боці зробіть ледь помітний неглибокий надріз хрестоподібний, це прискорить процес соління. Покладіть помідори у пакет із застібкою або звичайний поліетиленовий пакетик.
Часник почистіть, помийте, наріжте дрібно або пропустіть через прес. Покладіть у помідори. Зелень помийте, злегка просушіть від зайвої рідини, подрібніть та пожіть у пакет до помідорів.
Додайте сіль, цукор, перець горошком і зав’яжіть пакет (або застебніть застібку). Акуратно пам’ятайте пакет у руках, щоб спеції та зелень поступово перемішалися.
Покладіть пакет із помідорами в глибоку миску і залиште при кімнатній температурі на годину. За цей час необхідно струшувати пакет кілька разів. За годину помідори вже можна їсти.
Порталом Osvita.ua був оприлюднений рейтинг обласних центрів України за результатами національного мультипредметного тесту 2024 року.…
Іванка Трамп, донька кандидата в президенти США від республіканців Дональда Трампа, у свої 42 роки…
Популярний в Україні лікар Євген Комаровський розповів, що таке ком у горлі, та у кого він виникає. За…
Кількість нападів акул на людей за останні десятиліття неухильно зростає, пише Bild. Так, за статистикою Міжнародного архіву нападів…
У п'ятницю, 20 вересня триває магнітна буря силою у сім балів. Геомагнітний шторм червоного рівня небезпечності, що…
Щомісяця в Україні добровільно мобілізуються в середньому 6,5 тисяч громадян. Про це 20 вересня заявив Уповноважений представник Міністерства оборони…