Цибуля може бути не тільки доповненням до салатів, супів, а також і головним інгредієнтом при приготуванні дуже смачних цибулевих млинців.
Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних цибуляників, які готуються простіше, ніж деруни.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Цибулю очищаємо від лушпиння, промиваємо і нарізаємо кубиками. Нашатковану цибулю заправляємо сіллю з перцем, перемініть все руками так, щоб вона пустиоа сік, і залишаємо маринуватися на 15 хвилин (обов’язково).
2. З’єднайте цибулю з яйцями, зеленою цибулею. Додайте борошно з розпушувачем. Перемішайте борошняну суміш із цибулею.
3. Ставимо сковороду на плиту, наливаємо олію і добре підігріваємо на середньому вогні. Зменшуємо вогонь і викладаємо цибуляники на сковороду. Смажте з кожного боку по 4-5 хвилин на невеликому вогні до золотистого кольору.
4. Готові млинці викладаємо на паперові рушники та подаємо гарячими зі сметаною та шкварками.
Військовозобов'язані в Україні, які не оновили вчасно свої документи про військовий облік, можуть зіткнутися зі…
Народна депутатка Ольга Василевська-Смаглюк пояснила, за яких умов податкові органи можуть зацікавитися громадянами, що продають…
Національна валюта України значно зміцнилася в останні місяці, що відбувається на тлі суттєвого зниження інтересу…
Загальне зростання цін в Україні прискорилось. Особливо помітно це на прикладі вартості обов’язкової автоцивілки. Про…
Цієї осені на території Білорусі пройдуть спільні військові навчання з Росією. Головнокомандувач Збройних сил України…
Австралійські дослідники, які перебувають на борту криголама RSV Nuyina, під час дослідження морського дна поблизу льодовика Денман…