Раніше салат “Оселедець під шубою” дуже любили завдяки тому, що його могли їсти кілька днів, пише 24 Канал. Продукти були доступними, тож робили салату багацько, у глибокій салатниці, щоб ним могли наїстися всі члени родини.
Оселедець, картопля, варена морква, буряк та яйця пошарово викладалися й перемащувалися майонезом, який склададається з олії, а значить містить багато жиру і калорій. Тому ви повинні враховувати, що позитивно на вашу фігуру цей салат не вплине. А ще такий мікс може гарантувати вам печію, тому краще звернути увагу на корисніші салати.
Щоб не подавати до столу радянський салат, радимо вам приготувати цікавий та смачний салат, який сподобається кожній господині. Як приготувати святковий рецепт з риби та авокадо розповіла розповіла блогерка @anny.cooking. Цей салат стане відмінним варіантом для святкового столу.
Для соусу вам знадобиться 3 ст.л. олії, 1 ст.л. соєвого соусу, 1 ч.л. французької гірчиці, 1 ч.л. меду і 1 ч.л. лимонного соку.
Сухопутна частина російського угруповання, що бере участь у бойових діях проти України, становить майже 580…
Кілька західних чиновників обговорюють повернення ядерної зброї в Україну як частину обговорень щодо гарантій безпеки для країни. Це…
Зміни у правилах бронювання з 1 грудня значно зміняться, тому отримати броню буде не так все й…
Удар міжконтинентальною ракетою по Дніпру був спробою Росії послати Україні та Заходу максимально потужний сигнал. Однак…
В Києві масштабують проєкт підготовки до зими в умовах нестачі електроенергії — встановлюють сонячні панелі…
Золотий зливок із рекордною вагою 300 кілограмів був виготовлений у ОАЕ. Його внесли до Книги рекордів…