Раніше салат “Оселедець під шубою” дуже любили завдяки тому, що його могли їсти кілька днів, пише 24 Канал. Продукти були доступними, тож робили салату багацько, у глибокій салатниці, щоб ним могли наїстися всі члени родини.
Оселедець, картопля, варена морква, буряк та яйця пошарово викладалися й перемащувалися майонезом, який склададається з олії, а значить містить багато жиру і калорій. Тому ви повинні враховувати, що позитивно на вашу фігуру цей салат не вплине. А ще такий мікс може гарантувати вам печію, тому краще звернути увагу на корисніші салати.
Щоб не подавати до столу радянський салат, радимо вам приготувати цікавий та смачний салат, який сподобається кожній господині. Як приготувати святковий рецепт з риби та авокадо розповіла розповіла блогерка @anny.cooking. Цей салат стане відмінним варіантом для святкового столу.
Для соусу вам знадобиться 3 ст.л. олії, 1 ст.л. соєвого соусу, 1 ч.л. французької гірчиці, 1 ч.л. меду і 1 ч.л. лимонного соку.
Україна прагне завершити війну цього року, але Путін хоче її продовження, заявив глава МЗС України Андрій Сибіга…
Українських підприємців очікують серйозні зміни в системі оподаткування. Міністерство фінансів підтвердило плани підвищення податкового навантаження…
Українці шоковані новими цінами на фрукти, зокрема на яблука та виноград, які стрімко зростають. Якщо…
Вже з 1 квітня в Україні очікуються зміни в тарифах на електроенергію, які торкнуться частини…
У самому серці арктичної тундри, на острові Шпіцберген, розташоване Всесвітнє насіннєсховище, яке часто називають "бункером…
Літо 2025 року може розпочатися раніше, ніж за календарем, а погода буде контрастною – із…