Активно триває сезон консервації. Ділимось рецептом консервованого салату, який став улюбленою заготівлею для багатьох поколінь українців.
Ця закуска має чимало варіацій — з морквою, помідорами, різними наборами спецій тощо. “Телеграф” ділиться класичним рецептом, у якому немає інших овочів, крім огірків та цибулі. Приготувати його можна за один день, не витрачаючи зайвий час. Оптимально закривати “Ніжинський” у півлітрові банки — так можна за раз з’їсти баночку.
Саудівська сільськогосподарська та тваринницька інвестиційна компанія (Salic), що належить Фонду державних інвестицій Королівства Саудівська Аравія, стала…
Українські провідниці з "Укрзалізниці" залучили колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона до комічного відео, у якому…
Збройні сили України на сьогодні посідають 18 сходинку у рейтингу найсильніших армій світу. Минулого року…
На поштові скриньки українців невідомі шахраї почали розсилати повідомлення нібито від "господарського суду" певної області,…
Ексрадник Офісу президента Олексій Арестович заявив, що український фронт переживає серйозні труднощі не лише в районі…
В Україні оформлення інвалідності для ветеранів стало надзвичайно складним і тривалим процесом. Ветеран Ігор Салій…