Активно триває сезон консервації. Ділимось рецептом консервованого салату, який став улюбленою заготівлею для багатьох поколінь українців.
Ця закуска має чимало варіацій — з морквою, помідорами, різними наборами спецій тощо. “Телеграф” ділиться класичним рецептом, у якому немає інших овочів, крім огірків та цибулі. Приготувати його можна за один день, не витрачаючи зайвий час. Оптимально закривати “Ніжинський” у півлітрові банки — так можна за раз з’їсти баночку.
Експерти назвали найкращі автомобілі на вторинному ринку серед тих машин, з якими перші покупці не хочуть розлучатися.…
В Україні у 2025-му змінять правила виходу на пенсію. Загальний пенсійний вік не збільшать, однак посилять…
У Карпатах лютує зима. На високогір'ї спостерігається погіршення погодних умов. Про це повідомляють гірські рятувальники Прикарпаття. За…
У Малі знову розгромили колону ПВК "Вагнера". Бойовики "Аль-Каїди" захопили частину ворожої зброї й ліквідували…
Під час воєнного стану та у мирний час правила військового обліку залишаються обов’язковими для дотримання.…
У Нью-Йорку з початку наступного року запровадять плату за в’їзд на авто в центральну частину…