Активно триває сезон консервації. Ділимось рецептом консервованого салату, який став улюбленою заготівлею для багатьох поколінь українців.
Ця закуска має чимало варіацій — з морквою, помідорами, різними наборами спецій тощо. “Телеграф” ділиться класичним рецептом, у якому немає інших овочів, крім огірків та цибулі. Приготувати його можна за один день, не витрачаючи зайвий час. Оптимально закривати “Ніжинський” у півлітрові банки — так можна за раз з’їсти баночку.
В Україні шукають оцінювачів та управителей для заарештованої дачі "Ведмежа діброва" колаборанта Віктора Медведчука. Йдеться не лише про…
Літаки військово-повітряних сил Ізраїлю завдали цілеспрямованого удару в районі Бейрута і ліквідували керівника оперативного відділу…
Цьогоріч в Україні будуть переводити годинники на зимовий час у ніч з 26 на 27 жовтня. Цей…
42-річна Іванка Трамп, дочка 45-го президента США і кандидата на найвищу посаду в країні Дональда…
Днями в Румунії стався землетрус, його відчули навіть в Одеській області. Вже тривалий час експерти попереджають…
В умовах воєнного стану та мобілізації в Україні військовозобов'язані можуть зіткнутися з накладенням штрафів за…