Якщо хочеться чогось перекусити до вечора, а часу на готування обмаль, рекомендуємо швидкий і простий рецепт дуже апетитних бутербродів від авторки кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день”. Їх можна готувати не тільки як перекус, а й на стіл, якщо гості вже на порозі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Батон або багет порізати на шматочки. Можна відразу купити нарізний батон. Кожну скибочку злегка змастити майонезом. Помідор порізати кружечками. На бутерброд зверху викласти кілька кружечків помідора, зверху — шпроти, а потім посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Поставити бутерброди в духовку, розігріту до 180 градусів, на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Можна їх приготувати і в мікрохвильовці.
Перед подаванням кожен бутерброд можна прикрасити гілочкою кропу або посипати січеною зеленню.
Російські окупанти на даний час захопили 25% міста Курахове Донецької області. Про це повідомив експерт BILD з аналізу відкритих…
21 листопада 2024 року держава-агресор росія завдала удару по території України, застосувавши балістичну ракету ймовірно…
Лідер фракції "Європейська солідарність" Петро Порошенко вбрався у куртку люксового італійського бренду за 6000$ на…
У п'ятницю, 22 листопада, Карпати покрив рясний снігопад, на горі Піп Іван Чорногорський випав сніг…
"Ощадбанк" наживається на пенсіонерах, списуючи приховані комісії та нав'язуючи непотрібні послуги. Про це заявляє клієнтка…
Голова тимчасової слідчої комісії Верховної Ради з питань порушення законодавства у Міноборони та ЗСУ Ганна…