Якщо хочеться чогось перекусити до вечора, а часу на готування обмаль, рекомендуємо швидкий і простий рецепт дуже апетитних бутербродів від авторки кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день”. Їх можна готувати не тільки як перекус, а й на стіл, якщо гості вже на порозі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Батон або багет порізати на шматочки. Можна відразу купити нарізний батон. Кожну скибочку злегка змастити майонезом. Помідор порізати кружечками. На бутерброд зверху викласти кілька кружечків помідора, зверху — шпроти, а потім посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Поставити бутерброди в духовку, розігріту до 180 градусів, на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Можна їх приготувати і в мікрохвильовці.
Перед подаванням кожен бутерброд можна прикрасити гілочкою кропу або посипати січеною зеленню.
Через повномасштабну війну чимало українців були змушені виїхати з України. Водночас у чоловіків виникли додаткові…
За даними SINOPTIK.ua, на вихідних погода в Україні покаже два свої настрої: субота буде теплою…
Українці можуть готуватися до зростання тарифів на електроенергію до 7–9 грн за кВт∙год, хоча нинішній…
Дедалі більше пекарень запроваджують додаткову плату за послугу, яка донедавна вважалася природною та безкоштовною у…
На українських дорогах почала активно розгортатися нова схема поліції. Згідно з повідомленнями, деякі водії отримують…
Повномасштабна війна не лише зруйнувала міста й долі, а й значно загострила демографічну кризу в…