Якщо хочеться чогось перекусити до вечора, а часу на готування обмаль, рекомендуємо швидкий і простий рецепт дуже апетитних бутербродів від авторки кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день”. Їх можна готувати не тільки як перекус, а й на стіл, якщо гості вже на порозі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Батон або багет порізати на шматочки. Можна відразу купити нарізний батон. Кожну скибочку злегка змастити майонезом. Помідор порізати кружечками. На бутерброд зверху викласти кілька кружечків помідора, зверху — шпроти, а потім посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Поставити бутерброди в духовку, розігріту до 180 градусів, на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Можна їх приготувати і в мікрохвильовці.
Перед подаванням кожен бутерброд можна прикрасити гілочкою кропу або посипати січеною зеленню.
Українські чоловіки, які перебувають за межами країни та підпадають під мобілізацію, все частіше отримують повідомлення…
Незважаючи на те, що в інтернеті з’явилася інформація про запровадження нових правил з 1 липня,…
Все більше українців прагнуть легалізувати свій бізнес у Польщі. І щоб працювати офіційно, доведеться оформити…
У Києві повідомлено про підозру 46-річному чоловікові, якого звинувачують у крадіжці великої суми грошей із…
У Євросоюзі готуються змінити правила перевезення ручної поклажі на авіарейсах. Нововведення можуть торкнутися не лише…
Після спекотного старту червня українці можуть розраховувати на приємне полегшення. Уже з середини цього тижня…