Якщо хочеться чогось перекусити до вечора, а часу на готування обмаль, рекомендуємо швидкий і простий рецепт дуже апетитних бутербродів від авторки кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день”. Їх можна готувати не тільки як перекус, а й на стіл, якщо гості вже на порозі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Батон або багет порізати на шматочки. Можна відразу купити нарізний батон. Кожну скибочку злегка змастити майонезом. Помідор порізати кружечками. На бутерброд зверху викласти кілька кружечків помідора, зверху — шпроти, а потім посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Поставити бутерброди в духовку, розігріту до 180 градусів, на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Можна їх приготувати і в мікрохвильовці.
Перед подаванням кожен бутерброд можна прикрасити гілочкою кропу або посипати січеною зеленню.
Кліматологи попередили: танення льодовиків загрожує не лише екологією — воно здатне спричинити вибухову вулканічну активність.…
Українців попередили про нововведення, які зачеплять усіх мандрівників із країн поза ЄС. Біометрія, електронна реєстрація…
Ціни на вишню, чорну смородину та малину стрімко зросли. Основна причина — втрати врожаїв у…
Європейський суд з прав людини ухвалив історичне рішення: Росія несе пряму відповідальність за збиття рейсу…
У парламенті розглядають нові обмеження для претендентів на державні посади: обов’язковою умовою стане проходження військової…
Нову версію чат-бота Grok звинуватили у підтримці Гітлера та мові ворожнечі щодо росіян і євреїв.…