Якщо хочеться чогось перекусити до вечора, а часу на готування обмаль, рекомендуємо швидкий і простий рецепт дуже апетитних бутербродів від авторки кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день”. Їх можна готувати не тільки як перекус, а й на стіл, якщо гості вже на порозі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Батон або багет порізати на шматочки. Можна відразу купити нарізний батон. Кожну скибочку злегка змастити майонезом. Помідор порізати кружечками. На бутерброд зверху викласти кілька кружечків помідора, зверху — шпроти, а потім посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Поставити бутерброди в духовку, розігріту до 180 градусів, на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Можна їх приготувати і в мікрохвильовці.
Перед подаванням кожен бутерброд можна прикрасити гілочкою кропу або посипати січеною зеленню.
М'ясо часто вважають джерелом білка та корисних речовин, але навіть у невеликих кількостях воно може…
Військовозобов'язані українці зі статусом "обмежено придатний" мають добровільно пройти ВЛК до 5 червня 2025 року.…
У Польщі у вівторок увечері автобус з американськими солдатами з'їхав з дороги, вісім людей отримали…
У наступні кілька днів температура в Україні знизиться. Місцями очікуються заморозки, дощі та навіть мокрий…
В Україні стрімко набирає популярності новий модний тренд — «тиха розкіш». Його обирають жінки, які…
Українці активно купують нерухомість у Польщі – лише торік вони придбали понад 9 тис. квартир,…