Якщо хочеться чогось перекусити до вечора, а часу на готування обмаль, рекомендуємо швидкий і простий рецепт дуже апетитних бутербродів від авторки кулінарного блогу “Смачні рецепти на кожен день”. Їх можна готувати не тільки як перекус, а й на стіл, якщо гості вже на порозі.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
Батон або багет порізати на шматочки. Можна відразу купити нарізний батон. Кожну скибочку злегка змастити майонезом. Помідор порізати кружечками. На бутерброд зверху викласти кілька кружечків помідора, зверху — шпроти, а потім посипати сиром, натертим на дрібній тертці.
Поставити бутерброди в духовку, розігріту до 180 градусів, на кілька хвилин, щоб сир розплавився. Можна їх приготувати і в мікрохвильовці.
Перед подаванням кожен бутерброд можна прикрасити гілочкою кропу або посипати січеною зеленню.
Скандальний український політик Євген Мураєв, якого підозрюють у державній зраді, повідомив, що живе та працює…
Обраний президент Дональд Трамп планує випустити указ, який підносить криптовалюти до рангу пріоритетних напрямів політики і дає…
Ексведучий телеканалу очільника забороненої в Україні партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука Макс…
В Україні затверджено нові правила щодо обов’язкової базової військової підготовки для студентів чоловічої статі. Відмова…
За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора народному депутату України VII-IX скликань Вадиму Новинському повідомлено про…
Один із мальовничих островів у Карибському морі дуже популярний серед туристів. Однак там не можна…