Categories: Рецепти

Не тільки салат: Топ 3 рецепти бутербродів із крабовими паличками

Крабові палички виробляють із сурімі — рибного фаршу. Для цього філе минтая, хека та інших білих океанічних риб перетирають із сіллю. Придумали сурімі в Японії ще 1973 року. Їх і зараз додають у рамен. У нас із ними зазвичай роблять салати, але з крабовими паличками можна приготувати і дуже смачні бутерброди. Ось три найпростіших і найсмачніших рецепти.

З погляду правильного харчування крабові палички не становлять жодної небезпеки. Вони складаються з білка і невеликої кількості цукру. Тож краще ними не зловживати.

Бутерброди з крабовими паличками та часником

Інгредієнти:

  • скибочки білого хліба;
  • крабові палички — 150 г;
  • сирний сир — 150 г;
  • майонез, часник, зелень.

Крабові палички подрібніть за допомогою блендера або дрібно наріжте. Якщо у вас підморожені палички, їх буде зручніше натерти на крупній тертці. Зубчик часнику пропустіть через прес. Зелень дрібно наріжте.

Змішайте всі інгредієнти з крабовими паличками. Регулюйте кількість майонезу на свій смак.

Наріжте білий хліб і підсушіть на сухій сковорідці та розкладіть паштет із крабових паличок. Подавайте до столу.

Бутерброди з крабовими паличками та свіжим огірком

Інгредієнти:

  • багет;
  • крабові палички — 200 г;
  • невеликі свіжі огірки — 2 шт;
  • майонез;
  • часник — 1 зубчик;
  • петрушка.

Крабові палички натріть на тертці або дуже дрібно наріжте. Додайте пропущений через прес зубчик часнику, майонез і перемішайте. Огірок наріжте дуже дрібними кубиками.

Багет наріжте і підсушіть на сковороді з обох боків. Розкладіть начинку і покладіть зверху свіжий огірок. Прикрасьте петрушкою за бажанням і подавайте.

Гарячі бутерброди з крабовими паличками та сиром

Інгредієнти:

  • скибочки білого хліба;
  • крабові палички — 100 г;
  • твердий сир;
  • часник — 1 зубчик;
  • кріп.

Крабові палички дуже дрібно наріжте. Часник пропустіть через прес, кріп дрібно наріжте. Сир натріть на тертці.

Змішайте крабові палички, сир, часник і кріп. Викладіть на скибочки білого хліба і запікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів близько 10 хвилин. Замість кропу можна додати фенхель, або петрушку.

Ольга Степанова

Recent Posts

Нардеп від «Слуги народу» купив люксовий електрокар за понад 5 млн грн

Сім’я народного депутата від «Слуги народу» Костянтина Касая торік купила флагманський електромобіль Mercedes-Benz EQS 580,…

7 хв. ago

Туристам нагадали про важливе правило щодо вживання алкоголю на популярному курорті

В Іспанії діють жорсткі правила, які стосуються розпивання алкоголю в публічних місцях. Про це повідомляє Daily Express із посиланням…

15 хв. ago

Великі хабарі на митниці в Україні: “ціни” митників жахають

Начальника одного з митних постів Львівської митниці затримали на хабарі. В Офісі Генерального прокурора повідомили,…

24 хв. ago

Трамп назвав 2 квітня “Днем визволення”: що планує зробити

Президент США Дональд Трамп оголосив 2 квітня "Днем визволення" та пообіцяв масштабне підвищення мит на…

36 хв. ago

В українців критично низький рівень довіри до ТЦК: нардепка натякнула на реформу

Українці стали менше довіряти ТЦК та СП. У зв'язку з цим варто розглянути питання про реформування…

39 хв. ago

До 21 грн за куб газу: якими будуть тарифи з 1 квітня

У квітні українські споживачі продовжать платити за природний газ за колишніми річними тарифами, а клієнти…

40 хв. ago