Зелена гречка - це надзвичайно корисний і поживний продукт, який зберігає всі свої природні властивості завдяки мінімальній обробці.
Вона багата на вітаміни, мінерали та антиоксиданти, пише Експерт.
Ось кілька порад, як правильно варити зелену гречку, щоб зберегти всі її корисні властивості та отримати смачну страву.
Варіння зеленої гречки – це простий процес, який не потребує багато часу і зусиль. Дотримуючись цих простих порад, ви зможете приготувати смачну і корисну страву, яка стане відмінним доповненням до вашого раціону.
Леонардо Ді Капріо потрапив у незручну ситуацію, коли проігнорував традиційну церемонію прийому на Фіджі. Нещодавно актор…
На українських дорогах все частіше можна помітити автомобілі з номерними знаками серії "DI". Це пов'язано…
Російське видання підрахувало, скільки вагонів знадобиться, щоб розмістити усіх росіян в одному потязі. Довжина такого складу…
Росія на чолі з володимиром путіним розпочали війну проти України далеко не для того, щоб…
У столиці продовжують готуватися до можливих загроз: Київська міська військова адміністрація разом із військовими, поліцією…
Колись затишне лондонське кафе, яке було улюбленим місцем відпочинку місцевих мешканців, тепер опинилося в центрі…