Зелена гречка - це надзвичайно корисний і поживний продукт, який зберігає всі свої природні властивості завдяки мінімальній обробці.
Вона багата на вітаміни, мінерали та антиоксиданти, пише Експерт.
Ось кілька порад, як правильно варити зелену гречку, щоб зберегти всі її корисні властивості та отримати смачну страву.
Варіння зеленої гречки – це простий процес, який не потребує багато часу і зусиль. Дотримуючись цих простих порад, ви зможете приготувати смачну і корисну страву, яка стане відмінним доповненням до вашого раціону.
У листопаді 2024-го пенсійні виплати збільшаться у тих пенсіонерів, хто отримає право на вікову надбавку.…
Загарбницькі війська Російської Федерації захопили українське селище Степанівка. Воно розташоване в Краматорському районі Донецької області, повідомляє у…
Заступник міністра оборони з питань цифровізації Катерина Чорногоренко розповіла, що планується внести правки до законодавства,…
Міністр оборони України Рустем Умєров, який очолив відомство у вересні 2023 року, за січень–жовтень 2024…
Закон №9665, який посилює відповідальність за зберігання дров без документів, стосуватиметься лише тих, хто рубає та краде…
Сьогодні, 5 листопада, у США відбуваються президентські вибори. Вирішальними стануть результати у кількох окремих "хитких"…