Зелена гречка - це надзвичайно корисний і поживний продукт, який зберігає всі свої природні властивості завдяки мінімальній обробці.
Вона багата на вітаміни, мінерали та антиоксиданти, пише Експерт.
Ось кілька порад, як правильно варити зелену гречку, щоб зберегти всі її корисні властивості та отримати смачну страву.
Варіння зеленої гречки – це простий процес, який не потребує багато часу і зусиль. Дотримуючись цих простих порад, ви зможете приготувати смачну і корисну страву, яка стане відмінним доповненням до вашого раціону.
Українські біженці, які знайшли тимчасовий захист у Чехії, не лише адаптуються, а й активно підтримують…
Зима – ідеальний час, щоб додати яскравих акцентів у свій гардероб за допомогою стильних аксесуарів.…
Державна служба статистики України повідомила про значне підвищення тарифів на комунальні послуги у період з…
На Софіївській Борщагівці у передмісті Києва ввечері у п'ятницю, 22 листопада, вибухнули два трансформатори, у новобудовах…
Жінка була вражена, коли зруйнувала стіну у своєму будинку 1870 року і виявила за нею…
Ілон Маск, засновник Tesla і SpaceX, оновив свій фінансовий максимум, досягнувши статків у $347,8 мільярда. Ключовим…