Зелена гречка - це надзвичайно корисний і поживний продукт, який зберігає всі свої природні властивості завдяки мінімальній обробці.
Вона багата на вітаміни, мінерали та антиоксиданти, пише Експерт.
Ось кілька порад, як правильно варити зелену гречку, щоб зберегти всі її корисні властивості та отримати смачну страву.
Варіння зеленої гречки – це простий процес, який не потребує багато часу і зусиль. Дотримуючись цих простих порад, ви зможете приготувати смачну і корисну страву, яка стане відмінним доповненням до вашого раціону.
Президент Франції Еммануель Макрон закликав припинити поставки зброї Ізраїлю, щоб він не міг використовувати цю військову допомогу…
Україна отримає можливість розпочати новий масштабний контрнаступ наступного 2025 року з новою технікою, яку вона…
У Києві близько 22:30 в суботу, 5 жовтня, пролунали вибухи. Міський голова Віталій Кличко повідомив, що в столиці…
На початку 2025 року можуть виникнути проблеми з поставками нафти і газу через Україну до…
Словацький прем’єр Фіцо заявив, що прагне відновити "нормальні відносини" з РФ, а німецький уряд не…
В Україні діють чіткі вікові обмеження для водіїв різних категорій транспортних засобів, про що нагадало…