Ви точно помічали, що їжа в ресторанах набагато смачніша, ніж та, що була приготовлена вдома. Через це може здаватись, що ви просто готуєте гірше за шеф-кухаря. Але це не так.
Справа в тому, що основними принципами роботи кухні будь-якого закладу є швидкість та якість. Саме тому були розроблені так звані чит-коди, що здатні покращити і структуру і смак страви. Це своєрідні кулінарні секрети, що створені професіоналами з багаторічним досвідом, в той час як звичайні кулінари про них можуть і не здогадуватись. Топ-5 основних чит-кодів розповів у своєму YouTube-каналі шеф-кухар Джошуа Вайсман.
Сіль та час
Сіль та кислота
Вага
Попереднє смаження у фритюрі
Конфі
Це не диво, а реалії українського авторинку: поки світові автовиробники диктують свої умови, українці знайшли…
Щойно українці почали ховати теплий одяг та готуватися до холодних днів, як природа вирішила здивувати:…
Поки Захід встановлює нові санкції та міркує, як ще обмежити потоки російської нафти, Індія вирішила…
Гарріс заявила, що не стала б зустрічатись з російським диктатором для обговорення шляхів завершення розв’язаної…
Король Чарльз III й королева Камілла офіційно прибули до австралійської столиці для першого запланованого публічного…
Мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних і антикорупційних органів перевірити факти, викладені журналістами-розслідувачами Bihus Info щодо…