Кондитери Нової Зеландії та Австралії й досі сперечаються, на чиїй Батьківщині вперше приготували цей десерт.
Чим він такий особливий? Раджу приготувати, аби відчути смакову насолоду від повітряної текстури.
Інгредієнти:
• Білок — 3 шт,
• Сік лимону — 5 г,
• Цукор — 90 г,
• Цукрова пудра — 90 г,
• Крохмаль кукурудзяний — 5 г.
Курд:
• Сік лимону та апельсину — 90 г,
• Цукор — 125 г,
• Жовтки — 3 шт,
• Крохмаль — 5 г,
• Вершкове масло — 90 г,
• Цедра лимона та апельсина — 5 г.
Крем:
• Крем сир — 100 г,
• Вершки 33% — 150 г,
• Цукрова пудра — 40 г.
Приготування:
1. Білок змішати з лимонним соком та збивати стаціонарним міксером на середній швидкості протягом 20 хвилин, до утворення пишної маси.
2. До білків додати наступні інгредієнти: цукор, цукрову пудру та крохмаль. Продовжувати збивати до утворення глянцевої маси.
3. Викласти білки на пергамент, зробити заглиблення та випікати 3 години при 80°
4. Жовтки змішати з цукром, додати сік, цедру, крохмаль, перемішати та додавши вершкове масло, закрити на паровій бані. Потім вкрити плівкою в “контакт”.
5. Крем сир, вершки та пудру обʼєднати в єдину масу.
6. На готовий десерт викласти крем, зверху курд та прикрасити ягодами.
Смакувати краще ложкою.
Українці, які користуються послугами Приватбанку, знову стикаються з крадіжками коштів із рахунків. Багато з них…
Винищувач МіГ-29 ВПС Індії зазнав аварії під час тренувального польоту в центральній частині країни. Про…
Користувачі відеомережі ТікТок висміюють новий закон, за яким українці можуть потрапити до в'язниці за зберігання дров…
Мадейра запровадила новий збір для нерезидентів, які подорожують окремими популярними туристичними маршрутами. Ця ініціатива є…
Якщо домогосподарство має прострочену понад три місяці на дату надання інформації заборгованість з оплати житлово-комунальних…
Французький журналіст Джаффар Айт Аудіа передав ресурсу Reduxx докази, що олімпійська чемпіонка з боксу Іман Хеліф –…