Самостійно засолена риба завжди вийде смачнішою, ніж купована. Крім того, що в кожної господині є власний рецепт засолки, який їй найбільш смакує, така рибка ще й приготовлена з любов’ю, а значить просто не може не бути смачною.
Рецептів засолки риби є досить багато, і всі вони кардинально відрізняються між собою. Для того, щоб знайти свій улюблений, варто спробувати декілька варіантів. Один із них в Instagram опублікувала фудблогерка з ніком picantecooking.
Інгредієнти для І етапу
Інгредієнти для ІІ етапу
Спосіб приготування
1. Цукор, сіль, цедру та стебла кропу змішати і перекласти ними рибу. Залишити в холодильнику на добу.
2. Цедру лимону та грейпфруту залити окропом та дати повністю охолонути.
3. Рибу очистити від солі та кропу.
4. Помістити у чистий контейнер та залити водою з цедрою. Відправити до холодильника на 8-12 годин. Цей етап приготування позбавить рибу від зайвої солі та зробить її соковитою.
Україна готується до суворої зими, але, за словами експерта з питань ЖКГ Олега Попенка, готовність…
Кажуть, що вічна молодість — це міф. Але хто сказав, що її не можна продовжити?…
Європа приваблює мільйони туристів щороку, але за мальовничими краєвидами та величними пам’ятками часто ховаються кишенькові…
Голлівудські зірки розлучилися у 2016 році після 12 років сімейного життя. У Анджеліни та Бреда шестеро…
Російський рубль знову пішов у круте піке. 23 листопада офіційний курс валюти впав до 102,5…
Україна готується до істотних змін у системі підтримки сімей з дітьми. Верховна Рада розглядає два…