Самостійно засолена риба завжди вийде смачнішою, ніж купована. Крім того, що в кожної господині є власний рецепт засолки, який їй найбільш смакує, така рибка ще й приготовлена з любов’ю, а значить просто не може не бути смачною.
Рецептів засолки риби є досить багато, і всі вони кардинально відрізняються між собою. Для того, щоб знайти свій улюблений, варто спробувати декілька варіантів. Один із них в Instagram опублікувала фудблогерка з ніком picantecooking.
Інгредієнти для І етапу
Інгредієнти для ІІ етапу
Спосіб приготування
1. Цукор, сіль, цедру та стебла кропу змішати і перекласти ними рибу. Залишити в холодильнику на добу.
2. Цедру лимону та грейпфруту залити окропом та дати повністю охолонути.
3. Рибу очистити від солі та кропу.
4. Помістити у чистий контейнер та залити водою з цедрою. Відправити до холодильника на 8-12 годин. Цей етап приготування позбавить рибу від зайвої солі та зробить її соковитою.
Деякі люди називають своїх пухнастих вихованців - хутряними немовлятами. Дехто навіть стверджує, що собаки - це нові діти! Папа…
Станом на квітень 2025 року жодних змін до правил щодо мобілізації жінок в Україні не…
Українці можуть отримувати штрафи за кожний день прострочення комунальних платежів. Про це попередили на facebook-сторінці КП "Київтеплоенерго".…
З 30 березня стартує 5-денний період, за який українцям необхідно передати до свого обленерго важливу…
В Україні вже за тиждень, від 4 квітня 2025 року, набуде чинності закон № 4158-ІХ…
Росія може надати компактну атомну електростанцію для місії на Марс, яку планує Ілон Маск, засновник…