Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви. Вона виходить зовсім не такою, якою подають в ресторанах.
Італійська шеф-кухарка Анджела Хартнетт розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express.
Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.
У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.
Традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато соусу.
Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.
Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.
“Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.
42-річна Іванка Трамп, дочка 45-го президента США і кандидата на найвищу посаду в країні Дональда…
Днями в Румунії стався землетрус, його відчули навіть в Одеській області. Вже тривалий час експерти попереджають…
В умовах воєнного стану та мобілізації в Україні військовозобов'язані можуть зіткнутися з накладенням штрафів за…
Кейт Міддлтон та принц Вільям зі своїми дітьми повторили фото покійних королеви Єлизавети ІІ та…
Російська армія продовжує тиснути на Курахове та намагається протиснутися через українські позиції, щоб оточити місто. Як повідомляє моніторинговий проєкт DeepState, росіяни за допомогою…
Статус мегаполісу із найбруднішим повітрям у світі, що став сумнівним досягненням Києва зранку у п'ятницю,…