Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви. Вона виходить зовсім не такою, якою подають в ресторанах.
Італійська шеф-кухарка Анджела Хартнетт розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express.
Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.
У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.
Традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато соусу.
Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.
Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.
“Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.
Згідно з даними польського Банку національного господарства (BGK), українські мігранти поповнили державний бюджет Польщі на…
Міністр оборони Португалії Нуну Мело заявив, що його країна відмовляється від планів щодо купівлі американських винищувачів…
У 2024 році кількість захворювань на кір у європейському регіоні зросла до 127 350, що стало найвищим…
Міністерства освіти і науки (МОН) України рекомендує школам провести весняні канікули цього року у період…
Дональд Трамп добре відомий своїм характерним зовнішнім виглядом: помаранчевою засмагою, укладеним волоссям і класичним костюмом…
Військовий та політолог Кирило Сазонов рішуче розкритикував нещодавні заяви експертів щодо ймовірних перебоїв з газопостачанням…