Під час приготування пасти карбонари чи болоньєзе можна допустити деякі помилки, які зіпсують смак страви. Вона виходить зовсім не такою, якою подають в ресторанах.
Італійська шеф-кухарка Анджела Хартнетт розповіла, що люди роблять неправильно, коли готують ці страви вдома, пише Express.
Одна з поширених помилок – використання неправильного типу макаронних виробів для приготування страви.
У подкасті The Dish співведучий Нік Грімшоу запитав її та голівудського актора Стенлі Туччі, що їх найбільше дратує в інтерпретаціях італійської кухні. Хартнетт відповіла, що для неї це вершки в карбонарі.
Традиційна італійська карбонара готується з яєць і сиру. Інгредієнти додають до гарячих макаронів і перемішують, щоб вийшов соус, схожий на крем. Туччі ж не любить, коли у цій страві забагато соусу.
Серед інших “категоричних ні” Хартнетт також використання у спагеті болоньєзе попередньо натертого пармезану та заздалегідь відварених макаронів.
Шеф-кухарка пригадала, як у молодості вона була в гостях у когось та побачила натертий на дрібній тертці сир.
“Пам’ятаю, коли я навчалася в коледжі, хтось приніс попередньо натертий пармезан в одному з тих пластикових контейнерів, а я була таким снобом. Я думала: “Боже мій”. До того ж, люди попередньо відварюють макарони і освіжають їх у холодній воді”, – додала Хартнетт.
Російське військове командування передбачало операцію ЗСУ в Курській області і протягом кількох місяців розробляло плани…
20 вересня сонячна активність підвищилась до К-індексу 7. Це червоний рівень, який відповідає сильним геомагнітним…
Повені, які у середині вересня охопили Центральну та Східну Європу, дійшла до Угорщини. Дунай, що вийшов із берегів,…
27 вересня в Україні розпочнуться офіційні продажі нової лінійки смартфонів iPhone 16, яка включає чотири…
Росія продовжує ядерний шантаж, направляючи ракети та дрони в бік українських АЕС. У ніч на…
Люди, близькі до кампанії Гарріс, стверджують, що вони застосовують багатогранний підхід до завоювання голосів виборців,…