Оселедець – дуже смачна та бюджетна риба, яку можна їсти у маринованому вигляді, а також готувати з неї закуски, намазки.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної закуски з оселедця, з чилі, цибулею, олією та соком лимона.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Оселедець очистіть від кісток і шкіри, наріжте середнім кубиком, перекладіть у банку.
2. Поріжте перець, цибулю, зелену цибулю і додайте до оселедця, наприкінці додаємо сік лимона та олію.
Заберіть банку в холодильник мінімум на 4 години, краще залишити на добу!
Жінкам в Україні тепер доведеться працювати довше - для пенсії у 60 років необхідно мати…
Золотий перстень Папи Франциска, який він носив на правій руці, буде символічно знищений після його…
В Україні викрили чергову шахрайську схему: громадянам надходять фейкові повідомлення нібито від Ощадбанку з вимогою підтвердити особисті…
Деякі українці муситимуть заплатити не лише за фактично спожиті кубометри води. Про це попередили в…
Водії можуть бути оштрафовані за неуважність на дорозі через споживання їжі чи напоїв за кермом.…
Військовозобов'язані українці, які порушили правила військового обліку, зможуть сплатити штраф зі знижкою у розмірі 50%.…