Оселедець – дуже смачна та бюджетна риба, яку можна їсти у маринованому вигляді, а також готувати з неї закуски, намазки.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної закуски з оселедця, з чилі, цибулею, олією та соком лимона.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Оселедець очистіть від кісток і шкіри, наріжте середнім кубиком, перекладіть у банку.
2. Поріжте перець, цибулю, зелену цибулю і додайте до оселедця, наприкінці додаємо сік лимона та олію.
Заберіть банку в холодильник мінімум на 4 години, краще залишити на добу!
Зима — це час зниження температур та чималої кількості свят, які нерідко відзначають з алкоголем.…
У 2026 році в Единбурзі офіційно запровадять туристичний податок, що стане першим таким випадком у Шотландії.…
Військовозобов'язані громадяни України, які раніше отримали статус обмежено придатних до військової служби, повинні самостійно пройти…
Шахраї часто використовують інсценування наїзду на пішохода, щоб змусити водіїв відкупитися і не ставати фігурантами…
Для багатьох українців, особливо у холодні місяці, платежі за газ та збори за доставку чинять…
З першого вересня 2025 року у вищих навчальних закладах розпочнеться базова загальновійськова підготовка. У Міноборони…