Оселедець – дуже смачна та бюджетна риба, яку можна їсти у маринованому вигляді, а також готувати з неї закуски, намазки.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної закуски з оселедця, з чилі, цибулею, олією та соком лимона.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Оселедець очистіть від кісток і шкіри, наріжте середнім кубиком, перекладіть у банку.
2. Поріжте перець, цибулю, зелену цибулю і додайте до оселедця, наприкінці додаємо сік лимона та олію.
Заберіть банку в холодильник мінімум на 4 години, краще залишити на добу!
У Китаї представили інноваційного гуманоїдного робота на ім’я H1, здатного самостійно виконувати більшість побутових завдань…
У ніч на 22 червня військові США здійснили масовану атаку по трьох іранських ядерних об'єктах…
В Україні запропонували запровадити новий порядок вступу до закладів вищої освіти для випускників із прифронтових…
Вчені виявили докази того, що дорогоцінні метали, зокрема золото, можуть проникати з ядра Землі до…
Економічний експерт Сергій Фурса розповів, які інструменти інвестування в Україні втрачають актуальність і більше не…
Уряд Естонії попередив про використання Пюхтицького монастиря як елементу інформаційної війни Росії. Як пише The…