Оселедець – дуже смачна та бюджетна риба, яку можна їсти у маринованому вигляді, а також готувати з неї закуски, намазки.
Кулінар поділився в Instagram рецептом дуже смачної закуски з оселедця, з чилі, цибулею, олією та соком лимона.
Інгредієнти:
Спосіб приготування:
1. Оселедець очистіть від кісток і шкіри, наріжте середнім кубиком, перекладіть у банку.
2. Поріжте перець, цибулю, зелену цибулю і додайте до оселедця, наприкінці додаємо сік лимона та олію.
Заберіть банку в холодильник мінімум на 4 години, краще залишити на добу!
В Україні існують різні тарифи на електроенергію, включно з багатозонними та спеціальними тарифами для будинків…
У п'ятницю, 20 вересня, північні райони Ізраїлю опинилися під масованим ракетним обстрілом з території Лівану.…
В Уряді та Верховній Раді тривають активні обговорення проєкту бюджету на 2025 рік. Проєкт головного фінансового документа…
Українські захисники "на гарячому" піймали двох підпалювачів авто. Щоби це стало можливим, вони у відпустці…
Китайська топчиновниця Чжун Ян опинилася за ґратами за корупцію. Але ця новина не була б…
Міністр освіти та науки Оксен Лісовий, виступаючи на Саміті перших леді та джентльменів, зробив важливу…