Сирники — неймовірно смачна страва, яку ідеально їсти на сніданок. Приготувати їх не надто складно, однак треба знати деякі тонкощі. Розповідаємо, як приготувати їх з манкою та зробити дуже ніжними.
Ці сирники виходять пухкі всередині та з хрумкою скоринкою зовні. Рецептом поділилися на smachno.
У Канаді палеонтологи знайшли новий вид радіодонта - стародавню морську істоту Mosura fentoni, віком понад 500 мільйонів…
У Києві 71-річну жінку засудили до восьми років позбавлення волі за вбивство свого 82-річного чоловіка.…
Кремлівський диктатор Володимир Путін може лише в одному випадку приїхати на переговори до Стамбула, вважає…
Маленькі кухні, вузькі кімнати, відсутність ліфта й техповерху — усе це про хрущовки. Масове зведення…
Законопроєкт про оподатковування доходів, отримані через цифрові платформи, містить низку недоліків, які необхідно усунути задля підвищення…
Офіційний Париж вирішив передати Україні всі самохідні артилерійські установки Caesar, які виготовлятимуться протягом 2025 року.…