Торт Наполеон можна приготувати як солодкий, так і закусочний. Ідеальним буде крем із сиру дорблю, а пікантності нададуть скибочки груш. Рецептом поділились на сайті Village.
Інгредієнти:
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Листкове тісто розкачуємо у тонкий пласт на присипаному борошном столі. Перекладаємо на деко та випікаємо протягом 12 хвилин.
Змішуємо два види сиру та переминаємо виделкою у глибокій мисці.
Додаємо до сиру вершки та портвейн і ретельно збиваємо за допомогою вінчика, поки у вас не вийде мус, тобто ваш сирний крем.
Груші миємо та нарізаємо невеликими тонкими, майже прозорими скибочками.
Готове тісто розрізаємо на 4 частини. Поверхню коржа залишаємо без крему. А всі інші перемащуємо сирним кремом, викладаємо тонкі скибочки груш та збираємо тортик.
Можна посипати готовий торт меленим чорним перцем. Залиште його в холодильнику хоча б на пару годин.
Продукти першої необхідності помітно подорожчали під тиском інфляції та інших факторів, а деякі торгові точки…
Згідно з недавнім аналізом Financial Times, мобілізаційний резерв України становить близько 3,7 млн чоловіків віком від 25…
В Україні почастішали випадки штрафування водіїв вживаних автомобілів, привезених зі США. Причина криється в технічних…
Останніми днями схоже, що у Москві з'явилася ще одна божевільна звичка. Після вечірніх лякалок Путіна,…
Президент Росії Володимир Путін заявив про успішне випробування ракети "Орешник" ("Кедр") - саме нею РФ вдарила…
Жінка, яка робила ремонт будинку, зробила захопливе відкриття, виявивши цілі двері, які були приховані попередніми…