Торт Наполеон можна приготувати як солодкий, так і закусочний. Ідеальним буде крем із сиру дорблю, а пікантності нададуть скибочки груш. Рецептом поділились на сайті Village.
Інгредієнти:
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Листкове тісто розкачуємо у тонкий пласт на присипаному борошном столі. Перекладаємо на деко та випікаємо протягом 12 хвилин.
Змішуємо два види сиру та переминаємо виделкою у глибокій мисці.
Додаємо до сиру вершки та портвейн і ретельно збиваємо за допомогою вінчика, поки у вас не вийде мус, тобто ваш сирний крем.
Груші миємо та нарізаємо невеликими тонкими, майже прозорими скибочками.
Готове тісто розрізаємо на 4 частини. Поверхню коржа залишаємо без крему. А всі інші перемащуємо сирним кремом, викладаємо тонкі скибочки груш та збираємо тортик.
Можна посипати готовий торт меленим чорним перцем. Залиште його в холодильнику хоча б на пару годин.
В Україні суттєво посилили покарання для водіїв без посвідчення: перше порушення коштує 3400 грн, повторне…
Штрафи за порушення військового обліку мають строк давності — лише три місяці від моменту оголошення…
У серпні 2025 року в Україні заплановані одноразові соціальні виплати до Дня Незалежності. Грошову допомогу…
Мінфін України готує запуск реєстру банківських рахунків і сейфів фізосіб, який контролюватиме Податкова служба. Уряд…
Понад 3700 звернень щодо помилкових нарахувань за електроенергію зафіксували лише за перші місяці 2025 року.…
В Україні дозволено вільно збирати лісові ягоди та гриби, але лише для особистого вжитку й…