Торт Наполеон можна приготувати як солодкий, так і закусочний. Ідеальним буде крем із сиру дорблю, а пікантності нададуть скибочки груш. Рецептом поділились на сайті Village.
Інгредієнти:
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Листкове тісто розкачуємо у тонкий пласт на присипаному борошном столі. Перекладаємо на деко та випікаємо протягом 12 хвилин.
Змішуємо два види сиру та переминаємо виделкою у глибокій мисці.
Додаємо до сиру вершки та портвейн і ретельно збиваємо за допомогою вінчика, поки у вас не вийде мус, тобто ваш сирний крем.
Груші миємо та нарізаємо невеликими тонкими, майже прозорими скибочками.
Готове тісто розрізаємо на 4 частини. Поверхню коржа залишаємо без крему. А всі інші перемащуємо сирним кремом, викладаємо тонкі скибочки груш та збираємо тортик.
Можна посипати готовий торт меленим чорним перцем. Залиште його в холодильнику хоча б на пару годин.
Наступ російських окупаційних військ на Покровськ Донецької області вдалося зупинити завдяки операції Сил оборони на…
У Єгипті була знайдена королівська гробниця, яка датується другим перехідним періодом (бл. 1650–1554 до н.…
Китай назвав покаранням свої військові навчання біля острова Тайвань. Тайбей у відповідь оголосив Пекін порушником…
Якщо досі хтось думав, що може "загубитися" в системі та залишитися непоміченим для військкоматів, то…
Військовозобов'язаний громадянин зобов'язаний пройти військово-лікарську комісію, якщо її відправив територіальний центр комплектування. В іншому випадку…
Українська молодь в реаліях сьогодення вбачає купівлю власного житла одним з найважливішим завданням. Однак в умовах економічних…