Торт Наполеон можна приготувати як солодкий, так і закусочний. Ідеальним буде крем із сиру дорблю, а пікантності нададуть скибочки груш. Рецептом поділились на сайті Village.
Інгредієнти:
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Листкове тісто розкачуємо у тонкий пласт на присипаному борошном столі. Перекладаємо на деко та випікаємо протягом 12 хвилин.
Змішуємо два види сиру та переминаємо виделкою у глибокій мисці.
Додаємо до сиру вершки та портвейн і ретельно збиваємо за допомогою вінчика, поки у вас не вийде мус, тобто ваш сирний крем.
Груші миємо та нарізаємо невеликими тонкими, майже прозорими скибочками.
Готове тісто розрізаємо на 4 частини. Поверхню коржа залишаємо без крему. А всі інші перемащуємо сирним кремом, викладаємо тонкі скибочки груш та збираємо тортик.
Можна посипати готовий торт меленим чорним перцем. Залиште його в холодильнику хоча б на пару годин.
Міністерство освіти України розробляє електронні інтерактивні додатки до підручників (вправи, ігри), які допомагають краще опанувати програму.…
Купівля абсолютно нового авто – це чудова ідея, але щойно ваша машина виїде за межі салону, вона…
Осіб, які отримують пенсію за віком, звільнили від сплати одного з податків. Йдеться про оподаткування…
Мішленівський шеф-кухар із Бірмінгема Том Шеферд розкрив свій секрет приготування "ідеальних" варених яєць, який пов'язаний із певним…
Відомо, що австралійські коали можуть спати від 18 до 22 годин на добу. Причина, чому вони…
Дослідження свідчать про поступове зниження рівня інтелектуального розвитку людства за останні десять років, хоча біологія…