Торт Наполеон можна приготувати як солодкий, так і закусочний. Ідеальним буде крем із сиру дорблю, а пікантності нададуть скибочки груш. Рецептом поділились на сайті Village.
Інгредієнти:
Розігріваємо духовку до 200 градусів. Листкове тісто розкачуємо у тонкий пласт на присипаному борошном столі. Перекладаємо на деко та випікаємо протягом 12 хвилин.
Змішуємо два види сиру та переминаємо виделкою у глибокій мисці.
Додаємо до сиру вершки та портвейн і ретельно збиваємо за допомогою вінчика, поки у вас не вийде мус, тобто ваш сирний крем.
Груші миємо та нарізаємо невеликими тонкими, майже прозорими скибочками.
Готове тісто розрізаємо на 4 частини. Поверхню коржа залишаємо без крему. А всі інші перемащуємо сирним кремом, викладаємо тонкі скибочки груш та збираємо тортик.
Можна посипати готовий торт меленим чорним перцем. Залиште його в холодильнику хоча б на пару годин.
Правитель Китаю Сі Цзіньпін наказав своїм збройним силам бути готовими до вторгнення на Тайвань до 2027…
Білоруський диктатор Олександр Лукашенко заявив, що нібито не хоче війни, але має чим відповісти у…
Влада Литви та Латвії відмовилась надати дозвіл для пропуску через свій повітряний простір літака із…
В Україні діє законодавча заборона на публічне відтворення російськомовного контенту, і тепер навіть слухання російської…
Індія таки здійснила обстріл Пакистану. Згідно з інформацією індійських військових, "Операція Сіндур" має на меті знищення…
У вівторок, 6 травня, територією Російської Федерації курсують безпілотні літальні апарати, частина з них долітає…