Рецепт м’яса по-французьки сподобається всім м’ясоїдам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.
19 вересня народилась українська легкоатлетка, що спеціалізується на стрибках у висоту, Олімпійська чемпіонка 2024 року, дніпрянка Ярослава Магучіх.
Як справжня українка, дівчина любить борщ і м’ясо.
“Вона любить українські борщі, м’ясо по-французьки та крабовий салат. Коли приїжджає додому, одразу замовляє улюблені страви”, – розповіла мати спортсменки Ольга Магучіх.
З нагоди особистого свята української Олімпійської чемпіонки приготуємо м’ясо по-французьки.
Свинину поріжте та відбийте. Посоліть, поперчіть, змажте майонезом. Поріжте тоненькими напівкільцями цибулю, кільцями картоплю, солодкий перець і томати – часточками.
Натріть на дрібну тертушку твердий сир. Змастіть олією пергамент на деко. Висипте вниз та добре розрівняйте шар цибулі, зверху викладіть в один шар картоплю. Поперчіть і посоліть, а вже тоді поверх викладайте м’ясо.
На м’ясо викладайте солодкий перець і помідори. Щедро притрусіть все тертим твердим сиром і з кутика кондитерського мішечка сприсніть майонезом. Ставте в розігріту духовку при температурі 180 С на 40 хвилин. Смачного!
Народна депутатка Мар'яна Безугла заявила, що США стали союзником Росії. Так депутатка відреагувала на заяву…
Близько сотні жінок із Таїланду стали жертвами міжнародної злочинної схеми торгівлі людськими яйцеклітинами. Під виглядом…
Українська судова система виявляє свою байдужість до захисту прав громадян, коли йдеться про рішення ТЦК.…
Стало відомо, що Дніпровський районний суд став на бік "Дніпрогазу", зобов'язавши місцевого жителя виплатити додатково…
Українці, які підлягають призову на військову службу, зобов'язані повідомляти ТЦК та СП про будь-які зміни…
Без значних інвестицій, технологічного прориву, змін у регулюванні та скасування західних санкцій Росія вже в…