Рецепт м’яса по-французьки сподобається всім м’ясоїдам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.
19 вересня народилась українська легкоатлетка, що спеціалізується на стрибках у висоту, Олімпійська чемпіонка 2024 року, дніпрянка Ярослава Магучіх.
Як справжня українка, дівчина любить борщ і м’ясо.
“Вона любить українські борщі, м’ясо по-французьки та крабовий салат. Коли приїжджає додому, одразу замовляє улюблені страви”, – розповіла мати спортсменки Ольга Магучіх.
З нагоди особистого свята української Олімпійської чемпіонки приготуємо м’ясо по-французьки.
Свинину поріжте та відбийте. Посоліть, поперчіть, змажте майонезом. Поріжте тоненькими напівкільцями цибулю, кільцями картоплю, солодкий перець і томати – часточками.
Натріть на дрібну тертушку твердий сир. Змастіть олією пергамент на деко. Висипте вниз та добре розрівняйте шар цибулі, зверху викладіть в один шар картоплю. Поперчіть і посоліть, а вже тоді поверх викладайте м’ясо.
На м’ясо викладайте солодкий перець і помідори. Щедро притрусіть все тертим твердим сиром і з кутика кондитерського мішечка сприсніть майонезом. Ставте в розігріту духовку при температурі 180 С на 40 хвилин. Смачного!
Американське вето на глибокі удари по РФ надихає Володимира Путіна на продовження агресії і одночасно розхолоджує…
17 вересня відбулася перша в Україні централізована розсилка повісток у електронному форматі. Як повідомляє Ukrainian…
У мережі став вірусним відеоролик за участю Мішель Обами. Покупці одного з магазинів самообслуговування торгової мережі…
У середу, 18 вересня, коли в Лівані відбулася друга хвиля вибухів пристроїв зв’язку, внаслідок якої…
В Україні існує необхідність у збільшенні тарифів на водопостачання та водовідведення. Про це повідомив президент Асоціації, заступник гендиректора "Київводоканалу"…
Індійські виробники зброї продавали європейським країнам артилерійські снаряди, а ті передавали їх Україні. Нью-Делі не втручається, щоб…