Рецепт м’яса по-французьки сподобається всім м’ясоїдам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.
19 вересня народилась українська легкоатлетка, що спеціалізується на стрибках у висоту, Олімпійська чемпіонка 2024 року, дніпрянка Ярослава Магучіх.
Як справжня українка, дівчина любить борщ і м’ясо.
“Вона любить українські борщі, м’ясо по-французьки та крабовий салат. Коли приїжджає додому, одразу замовляє улюблені страви”, – розповіла мати спортсменки Ольга Магучіх.
З нагоди особистого свята української Олімпійської чемпіонки приготуємо м’ясо по-французьки.
Свинину поріжте та відбийте. Посоліть, поперчіть, змажте майонезом. Поріжте тоненькими напівкільцями цибулю, кільцями картоплю, солодкий перець і томати – часточками.
Натріть на дрібну тертушку твердий сир. Змастіть олією пергамент на деко. Висипте вниз та добре розрівняйте шар цибулі, зверху викладіть в один шар картоплю. Поперчіть і посоліть, а вже тоді поверх викладайте м’ясо.
На м’ясо викладайте солодкий перець і помідори. Щедро притрусіть все тертим твердим сиром і з кутика кондитерського мішечка сприсніть майонезом. Ставте в розігріту духовку при температурі 180 С на 40 хвилин. Смачного!
В Україні ситуація з блокуванням банківських рахунків без рішення суду вражає навіть досвідчених платників податків.…
Президент Володимир Зеленський доручив Службі безпеки України провести внутрішнє розслідування щодо витоку конфіденційної інформації про…
Є новини, які варто не просто прочитати, а зберегти та розповісти сусідці. Особливо, якщо ви…
В Україні продовжується мобілізація, і багато військовозобов’язаних задаються питанням: чи обов’язково підписувати бойову повістку? Виявляється,…
Відкрито реєстрацію на програму фінансової підтримки. У межах ініціативи можна отримати до 50 тисяч гривень.…
З грудня 2023 року постачальники електроенергії отримали право відключати боржників від мережі. Причому навіть зимовий…