Рецепт м’яса по-французьки сподобається всім м’ясоїдам. Готувати його просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор традиційно має для вас смачну пораду.
19 вересня народилась українська легкоатлетка, що спеціалізується на стрибках у висоту, Олімпійська чемпіонка 2024 року, дніпрянка Ярослава Магучіх.
Як справжня українка, дівчина любить борщ і м’ясо.
“Вона любить українські борщі, м’ясо по-французьки та крабовий салат. Коли приїжджає додому, одразу замовляє улюблені страви”, – розповіла мати спортсменки Ольга Магучіх.
З нагоди особистого свята української Олімпійської чемпіонки приготуємо м’ясо по-французьки.
Свинину поріжте та відбийте. Посоліть, поперчіть, змажте майонезом. Поріжте тоненькими напівкільцями цибулю, кільцями картоплю, солодкий перець і томати – часточками.
Натріть на дрібну тертушку твердий сир. Змастіть олією пергамент на деко. Висипте вниз та добре розрівняйте шар цибулі, зверху викладіть в один шар картоплю. Поперчіть і посоліть, а вже тоді поверх викладайте м’ясо.
На м’ясо викладайте солодкий перець і помідори. Щедро притрусіть все тертим твердим сиром і з кутика кондитерського мішечка сприсніть майонезом. Ставте в розігріту духовку при температурі 180 С на 40 хвилин. Смачного!
В Україні триває загальна мобілізація. В цей час військовозобов’язані громадяни отримують повістки та вступають до лав…
2024 року борг України перед групою Світового банку збільшився на 65%. Нині ця сума становить…
Доктор Гаррі Еванс керував вченими, зокрема з Датського музею природної історії та Королівських ботанічних садів…
80-річний німецький пенсіонер Хайнц більше схожий на безхатька, ніж на володаря чималої нерухомості. Завдяки своєму…
Поповнення військового складу з ТЦК викликає багато запитань: приводять наркоманів, п’яниць та хворих. Про це…
Напевно, кожному українцеві цікаво і навіть необхідно знати, чи зміняться тарифи на комунальні послуги з…