Тарт – це відкритий пиріг з начинкою, що не покрита тістом. Зазвичай такий вид десертів виготовляється з пісочного тіста. В останні роки великої популярності набули порційні тарти, які легко взяти з собою та, за нагоди, скуштувати разом із запашною кавою.
Як правильно приготувати тарт із сезонними фруктами, в Instagram розповіла фудблогерка Катерина Пескова. Вона також пояснила, як зробити, щоб десерт вийшов соковитим.
Інгредієнти
Спосіб приготування тіста
1. Поєднуємо мигдалеве борошно, сіль, цукрову пудру, пшеничне борошно. Додаємо 180 г попередньо замороженого та нарізаного кубиками вершкового масла.
2. Змішуємо в міксері масло з сухими інгредієнтами до утворення текстури піску.
3. Додаємо 71 г яєць (меланж) та робимо тісто, поки не сформується шар.
4. Розділяємо тісто на декілька частин та розкочуємо між пергаментом до товщини 3 мм, а потім залишаємо в холодильнику на 3-5 годин.
Спосіб приготування франжипана
2. Додаємо 50 г яєць (меланж) та змішуємо до однорідної маси.
Спосіб приготування крему
1. Какао масло та шоколад необхідно розтопити та підігріти до 40°С.
2. Окремо розтопити полуничне пюре та додати желатинову масу.
3. Змішати пюре та шоколадну масу, збити блендером. Додати вершки, так само збити блендером. Прикрасити сезонними ягодами та фруктами до смаку.
Новообраний голова Білого дому Дональд Трамп має намір запровадити високі мита на імпорт із Мексики та Канади.…
Енергосистема наразі перебуває під напругою через збільшення споживання енергії в міру настання холодної погоди, як…
Очікується, що виплати можуть досягти приблизно 60% від заробітної плати Більшість пенсіонерів отримують виплати менше…
З минулого року Україна перейшла на новий церковний календар, тож цикл зимових свят відкривається вже…
Харківська область активно працює над підвищенням обороноздатності та підтримкою мешканців у складний час війни. На…
Погрози РФ знищити нову базу ППО в польському місті Редзіково варто сприймати серйозно. Про це заявив радник Білого дому…