Тарт – це відкритий пиріг з начинкою, що не покрита тістом. Зазвичай такий вид десертів виготовляється з пісочного тіста. В останні роки великої популярності набули порційні тарти, які легко взяти з собою та, за нагоди, скуштувати разом із запашною кавою.
Як правильно приготувати тарт із сезонними фруктами, в Instagram розповіла фудблогерка Катерина Пескова. Вона також пояснила, як зробити, щоб десерт вийшов соковитим.
Інгредієнти
Спосіб приготування тіста
1. Поєднуємо мигдалеве борошно, сіль, цукрову пудру, пшеничне борошно. Додаємо 180 г попередньо замороженого та нарізаного кубиками вершкового масла.
2. Змішуємо в міксері масло з сухими інгредієнтами до утворення текстури піску.
3. Додаємо 71 г яєць (меланж) та робимо тісто, поки не сформується шар.
4. Розділяємо тісто на декілька частин та розкочуємо між пергаментом до товщини 3 мм, а потім залишаємо в холодильнику на 3-5 годин.
Спосіб приготування франжипана
2. Додаємо 50 г яєць (меланж) та змішуємо до однорідної маси.
Спосіб приготування крему
1. Какао масло та шоколад необхідно розтопити та підігріти до 40°С.
2. Окремо розтопити полуничне пюре та додати желатинову масу.
3. Змішати пюре та шоколадну масу, збити блендером. Додати вершки, так само збити блендером. Прикрасити сезонними ягодами та фруктами до смаку.
Часник можна вирощувати не лише на городі. Доволі успішно він росте й на підвіконні. Для…
Європейські партнери посилять військову підтримку України. Про це в понеділок, 25 листопада, заявив міністр оборони…
Коко Шанель мала свій погляд на життя. Її цитати й досі є натхненням для жінок…
В Україні запустили автоматичну систему реєстрації права власності на нерухомість. Тепер права реєструються без участі…
Підготовка автомобіля до зимового сезону має включати не лише заміну шин. Портал NNews пропонує список корисних речей,…
Певні категорії військовозобов'язаних громадян мають право на відстрочку від мобілізації. Щоб її отримати необхідно подати…