Тарт – це відкритий пиріг з начинкою, що не покрита тістом. Зазвичай такий вид десертів виготовляється з пісочного тіста. В останні роки великої популярності набули порційні тарти, які легко взяти з собою та, за нагоди, скуштувати разом із запашною кавою.
Як правильно приготувати тарт із сезонними фруктами, в Instagram розповіла фудблогерка Катерина Пескова. Вона також пояснила, як зробити, щоб десерт вийшов соковитим.
Інгредієнти
Спосіб приготування тіста
1. Поєднуємо мигдалеве борошно, сіль, цукрову пудру, пшеничне борошно. Додаємо 180 г попередньо замороженого та нарізаного кубиками вершкового масла.
2. Змішуємо в міксері масло з сухими інгредієнтами до утворення текстури піску.
3. Додаємо 71 г яєць (меланж) та робимо тісто, поки не сформується шар.
4. Розділяємо тісто на декілька частин та розкочуємо між пергаментом до товщини 3 мм, а потім залишаємо в холодильнику на 3-5 годин.
Спосіб приготування франжипана
2. Додаємо 50 г яєць (меланж) та змішуємо до однорідної маси.
Спосіб приготування крему
1. Какао масло та шоколад необхідно розтопити та підігріти до 40°С.
2. Окремо розтопити полуничне пюре та додати желатинову масу.
3. Змішати пюре та шоколадну масу, збити блендером. Додати вершки, так само збити блендером. Прикрасити сезонними ягодами та фруктами до смаку.
Заборгувати за комунальні послуги може кожен, однак ігнорувати цей борг не можна. Комунальні служби спочатку…
2025 рік диктує нові правила стилю, і деякі речі варто залишити в минулому, щоб не…
Фрідріх Трамп, дід президента США Дональда Трампа, сколотив статки, відкривши бордель і ресторан для золотошукачів…
У суботу, 29 березня 2025 року, відбудеться Сонячне затемнення в знаку Зодіаку Риби, накшатрі Уттара Бхадрапада в її…
Вчені вважають, що приймання гарячої ванни або душу може спалити стільки ж калорій, скільки і заняття…
Пенсійні виплати в Україні призначаються людям похилого віку, які досягли конкретного віку та страхового стажу.…