Тарт – це відкритий пиріг з начинкою, що не покрита тістом. Зазвичай такий вид десертів виготовляється з пісочного тіста. В останні роки великої популярності набули порційні тарти, які легко взяти з собою та, за нагоди, скуштувати разом із запашною кавою.
Як правильно приготувати тарт із сезонними фруктами, в Instagram розповіла фудблогерка Катерина Пескова. Вона також пояснила, як зробити, щоб десерт вийшов соковитим.
Інгредієнти
Спосіб приготування тіста
1. Поєднуємо мигдалеве борошно, сіль, цукрову пудру, пшеничне борошно. Додаємо 180 г попередньо замороженого та нарізаного кубиками вершкового масла.
2. Змішуємо в міксері масло з сухими інгредієнтами до утворення текстури піску.
3. Додаємо 71 г яєць (меланж) та робимо тісто, поки не сформується шар.
4. Розділяємо тісто на декілька частин та розкочуємо між пергаментом до товщини 3 мм, а потім залишаємо в холодильнику на 3-5 годин.
Спосіб приготування франжипана
2. Додаємо 50 г яєць (меланж) та змішуємо до однорідної маси.
Спосіб приготування крему
1. Какао масло та шоколад необхідно розтопити та підігріти до 40°С.
2. Окремо розтопити полуничне пюре та додати желатинову масу.
3. Змішати пюре та шоколадну масу, збити блендером. Додати вершки, так само збити блендером. Прикрасити сезонними ягодами та фруктами до смаку.
У грудні 2024 року в Україні було запроваджено нові умови оподаткування, що стосуються ФОП. Одним із…
Діючому судді Господарського суду міста Києва повідомлено про підозру у державній зраді. Про це повідомляє Офіс Генерального…
Нещодавнє випробування ракети Starship, яка є найбільшою і найпотужнішою ракетою-носієм у світі, закінчилося тим, що верхній ступінь…
Скандальний український політик Євген Мураєв, якого підозрюють у державній зраді, повідомив, що живе та працює…
Обраний президент Дональд Трамп планує випустити указ, який підносить криптовалюти до рангу пріоритетних напрямів політики і дає…
Ексведучий телеканалу очільника забороненої в Україні партії «Опозиційна платформа – За життя» Віктора Медведчука Макс…