Тарт – це відкритий пиріг з начинкою, що не покрита тістом. Зазвичай такий вид десертів виготовляється з пісочного тіста. В останні роки великої популярності набули порційні тарти, які легко взяти з собою та, за нагоди, скуштувати разом із запашною кавою.
Як правильно приготувати тарт із сезонними фруктами, в Instagram розповіла фудблогерка Катерина Пескова. Вона також пояснила, як зробити, щоб десерт вийшов соковитим.
Інгредієнти
Спосіб приготування тіста
1. Поєднуємо мигдалеве борошно, сіль, цукрову пудру, пшеничне борошно. Додаємо 180 г попередньо замороженого та нарізаного кубиками вершкового масла.
2. Змішуємо в міксері масло з сухими інгредієнтами до утворення текстури піску.
3. Додаємо 71 г яєць (меланж) та робимо тісто, поки не сформується шар.
4. Розділяємо тісто на декілька частин та розкочуємо між пергаментом до товщини 3 мм, а потім залишаємо в холодильнику на 3-5 годин.
Спосіб приготування франжипана
2. Додаємо 50 г яєць (меланж) та змішуємо до однорідної маси.
Спосіб приготування крему
1. Какао масло та шоколад необхідно розтопити та підігріти до 40°С.
2. Окремо розтопити полуничне пюре та додати желатинову масу.
3. Змішати пюре та шоколадну масу, збити блендером. Додати вершки, так само збити блендером. Прикрасити сезонними ягодами та фруктами до смаку.
У місті Азамбужа, що неподалік від португальської столиці Лісабона, 12-річний учень однієї зі шкіл поранив…
Українського боксера Олександра Усика затримали в аеропорту Кракова. Про це повідомив народний депутат, перший заступник голови комітету…
В Україні змінять правила реагування банків у разі отримання запитів від поліції щодо махінацій з коштами. Про…
Королівський експерт Роберт Гардман у своїй новій книзі "Король, Карл III: новий король, новий двір.…
Податківці дедалі більше говорять про неминуче і значне підвищення податків в Україні. А тим часом…
З приходом осінніх холодів кожна модниця замислюється про стильний і теплий гардероб. Восени 2024 дизайнери…