Рецепти картопляного пюре за різними рецептами сподобаються усім, хто любить бараболю. Готувати їх просто. А щоб смакувало ще краще, Інформатор має для вас смачні поради.
19 червня народився колишній прем’єр-міністр Великої Британії й великий друг України Борис Джонсон. За непохитну підтримку нашої країни під час повтомасштабного вторгнення РФукраїнці прозвали його Джонсонюком, подарували вишиванку і привласнили статус почесного громадянина Києва.
А між тим Джонсонюк обожнює пюре з сосиками! Тож, приготуймо і ми улюблеі страви нашого британського друга – трьома різними способами.
Очистіть картоплю. Наріжте її невеликими довільними шматочками, щоб картопля швидше зварилася. Головне – однаковими. Залийте картоплю холодною водою на 20 хвилин, щоб зменшити кількість крохмалю. Шкірку не поспішайте викидати, її можна використати.
Спосіб посилити смак картопляного пюре, – це залити молоком картопляні очистки, проварити 5-7 хвилин після закипання на найменшому вогні. Потім додати це молоко до пюре, попередньо процідивши через сито, – пише Клопотенко.
У воду з картоплею додайте лавровий лист, часник та запашний перець. Варіть до готовності. Потім приберіть спеції. Додайте вершкове масло: на 1 кг 200 г вершкового масла. Можна менше або замінити рослинним. Додайте сіль до смаку. Додайте в картопляне пюре гаряче молоко або вершки, щоб пюре вийшло ніжніше.
Порада від Інформатора: можна також додати навіть йогурт чи майонез. Порційно можна додати сир. Тертий пармезан – ідеальний варіант.
Картоплю і гарбуз очистіть, середньо наріжте, покладіть разом у каструлю з водою і варіть 30 хвилин. На сковороді нагрійте рослинну олію і підсмажите на ній дрібно нарізаний часник. Злийте з овочів воду, додайте до них молоко, вершки та вершкове масло.
Порада від Інформатора: добре перемішайте, приправте сіллю, перцем, часником і мускатним горіхом і знову перемішайте.
Ташміджабі — традиційна грузинська страва, що походить з регіону Сванетії, який славиться своїм чудовим сиром. Тягнеться пюре за рахунок великої кількості сулугуні.
Очищену картоплю відваріть до повної готовності в підсоленій воді. Злийте воду. Зробіть пюре та додайте вершкове масло. Каструлю з пюре поставте на повільний вогонь. Постійно помішуйте.⠀⠀⠀
Сулугуні наріжте на невеликі шматочки. Додатйте у пюре. Інтенсивно перемішайте, щоб сир розплавився та змішався з картоплею. Додайте гаряче молоко, помішуючи пюре. Посоліть до смаку. Смачного!
У Чернігівській області жінку оштрафували на 140 тисяч гривень за те що вона у місцевому…
Народний депутат Ігор Кривошеєв називає виплати військовим "неправильною мотивацією". Народний депутат від "Слуги народу" Ігор Кривошеєв вважає,…
У суботу, 5 жовтня, Київ опинився в умовах густого туману, що спричинило значне ускладнення ситуації…
Ситуація на Запорізькому напрямку неспокійна. Окупанти можуть активізувати штурми вже найближчими днями. Але прямо зараз активність росіян…
Проєкт державного бюджету на 2025 рік передбачає замороження соціальних стандартів через обмежені ресурси. Зокрема, підвищення…
Союзники України розпочинають новий етап тиску на Київ, щоб домовитися про закінчення війни. Про це…